in

Vader Karl is seksuele intimidatie van schoonpleinmoeders helemaal zat

Karl James heeft een allesbehalve makkelijk leven. Hij vindt zichzelf buitengewoon knap en daar komen heel wat nadelen bij kijken.

De man heeft een dochter van vijf en zou haar maar wat graag zelf naar school brengen. Dat is echter onmogelijk voor hem.

Hij zegt dat hij bij de schoolpoort wordt aangestaard door dorstige vrouwen. “Als ik op het schoolplein ben word ik constant aangekeken door moeders met vochtige slipjes.”

“Ik heb dan ook beslist om mijn kind niet meer zelf naar school te brengen. Het is gewoon niet mogelijk door mijn knappe uiterlijk. Dat is geen lachertje. De meeste mensen hebben hier geen moeite mee omdat ze lelijk zijn.”

Lees ook
Natuurster Riley Reed onthult het soort scènes waardoor haar vriend haar verliet: "Dat kon hij niet aan"

“Ik zou soms willen dat ik ook zo lelijk was. Want dat zou ik geen last hebben van die wanhopige moeders. Ik voel mezelf loslopend wild.”

“Moeders vragen mij mijn telefoonnummer, maar dat kan ik niet geven omdat ik zelf al een vrouw heb.”

“Daardoor ben ik niet in staat om mijn dochter zelf naar school te brengen. Ouderavonden moet ik ook overslaan.” “Ik vind het lastig voor mijn kind, want ook zij kan er niks aan doen dat ze zo een mooie papa heeft. Ik dank mijn ouders wel voor mijn uiterlijk.”

Lees ook
Pakketbezorger rijdt op zijn tweede werkdag met bus het water in: Keek porno

“Dankzij mijn ouders ben ik zo een god geworden. Mijn sportieve levensstijl helpt natuurlijk ook wel bij de vrouwen.” “De meeste mannen die ik zie, zijn uitgezakte vaders die te dik zijn. Ze kunnen natuurlijk niet allemaal zijn zoals ik, maar als ik wil kruip ik met al hun vrouwen in bed.”

Karl kan de vrouwelijke aandacht gewoon niet meer aan. Daarom besloot hij om zijn dochter niet meer naar school te brengen en niet meer te gaan halen.

Dit geeft Karl ontzettend veel rust en vrede. Zo moet hij ook niet vrezen dat zijn vrouw zich zorgen moet maken dat hij er met een ander vandoor gaat.

Hitsige vrouw doet aan zelfbevrediging in de Ikea: Agenten ter plaats

Matt laat z’n vrouw van bil gaan met andere mannen, zij stuurt hem foto’s en filmpjes: “Ik doe virtueel mee”