in

Juf Chrissy schudt bips in de klas en gaat nu in alle groepschats rond

Juffen zijn al lang niet meer van die oubollige saaie dames met een kortpittig kapsel. Het beroep was vroeger een beetje stoffig maar dat is allang niet meer het geval. Steeds meer dames kiezen ervoor om juffrouw te worden en dat is goed nieuws voor de leerlingen.

Knappe juf
De droom van iedere puber is natuurlijk een knappe juf, maar ook vaders kunnen er wel blij mee zijn. Zij moeten immers af en toe mee naar de ouderavond en daar is vaak geen zak aan. Zo’n knappe juf maakt het dan toch een beetje leuker.

Lees ook
Man negeert doktersbevel om verlamde vrouw in verpleeghuis te doen en reist met haar de wereld rond

Chrissy is zo’n knappe juf, die ook nog eens super erg bij de tijd is. Ze weet namelijk heel goed hoe ze de meest populaire dansjes van tegenwoordig moet doen. Ze filmt zichzelf namelijk hoe ze staat te twerken in de klas. Dit heeft ze op TikTok geplaatst en dat ging knetter viraal. Alle papa’s sturen het filmpje nu naar elkaar door.

Twerken
In het filmpje is te zien hoe Juf Chrissy danst op de muziek met de songtekst: “Have you ever seen a white girl twerk?”, om vervolgens meteen te laten zien dat ze dat best wel onder de knie heeft. Papa’s en pubers vragen zich ondertussen onder haar posts af op welke school ze lesgeeft. Dat vragen ze natuurlijk wel voor een vriend.

Lees ook
Man die werd vermist na nachtvissen dood gevonden in het water

Hieronder kun je het filmpje zien. Het valt allemaal wel mee maar het is al gauw interessant als een juffrouw zulke dingen doet. Ze heeft overigens ook wel een aantal leuke foto’s op haar (openbare) Instagram account staan. Ze zal wel dol zijn op aandacht.

Vader van 7 kinderen verlaat gezin en gaat nu door het leven als 6-jarig meisje

Marisol trekt haar ‘boodschappenbroek’ aan en maakt de vakkenvullers gek