in

Jo-Anna (42) date alleen maar met jonge mannen: ‘En ze moeten fiks geschapen zijn’

Elke zondag vertelt een moeder aan Kek Mama over haar s*ksleven. Deze week: Jo-Anna (42), moeder van een dochter (11), is sinds ze weer single is flink aan het daten. Vooral met jongere, fiks geschapen mannen.

“Sinds mijn scheiding ben ik s*ksueel losgeslagen. Ik ben een actief datende single met veel wisselende bedpartners.

Ik houd globaal bij met hoeveel lovers ik de afgelopen tien jaar het bed ben ingedoken en het zijn er zo’n 150 geweest. Af en toe zat er een ‘blijvertje’ tussen. Iemand met wie ik langer scharrelde.

Een hork die niet alleen kon zijn
Acht maanden geleden ging mijn laatste relatie na twee jaar uit. Hoe verdrietig ook, ik voelde slechts opluchting.

Toen we eenmaal samen een huis hadden, bleek hij niet de galante heer uit onze verkeringstijd, maar een hork die een verzorgster en gezelschapsdame zocht. Hij kon niet alleen zijn.

Vooral s*ksueel matchten we totaal niet. Mijn libido was veel hoger. Hij wilde hooguit twee keer per week, ik elke dag.

Wel was hij voorstander van swingen en parenclubs. Op zich stond ik daar voor open, maar niet zolang ons s*ksleven niet oké was.

Ik vond het geen fijn idee dat hij in het weekend andere vrouwen bevredigde en mij ondertussen afwees.

Friends with benefits
Als single vermaak ik me nu opperbest met dank aan apps als Tinder, Happn en Badoo. Als vrouw kun je elke avond drie verschillende dates hebben, het mannenaanbod is groot.

Zeker als je – zoals ik – duidelijk maakt dat je alleen uit bent op s*ks. Of hooguit op friends with benefits.

Mijn advertentie is eerlijk en direct. Ik zoek mannen vanaf achttien jaar, liefst met een atletisch gespierd lichaam.

Mannen van boven de 45 block ik. Ik vind ze onaantrekkelijk, ze hebben vaak een bierbuikje of verzorgen zich niet goed.

Jonkies doen vaak meer moeite voor de oudere vrouw. Het gaat mij niet om het vinden van een levenspartner, maar om een scharrel, dus hoef ik geen concessies te doen.

Lees ook
S*ks met de buren: Het begon met het lenen van een hogedrukspuit…

Ook viezeriken, mannen die zonder condoom willen vrijen of types die d*ckpics sturen kap ik af. Meestal reageer ik spottend met iets als: is dat alles wat je hebt?

In mijn advertentie staat namelijk ook dat ik graag groot gereedschap aantref. Jongeheren moeten bij mij minstens twintig centimeter zijn of lekker dik.

Nee, het gaat er niet om wat hij er allemaal mee kan. Ik wil de volgende dag gewoon nog voelen dat ik een leuke nacht heb gehad.

Fulltime mama
Een andere afknapper is als mannen zeuren dat ze direct willen langskomen. In de week waarin ik mijn dochter Sofie heb, is dat een absolute no-go.

Samen met mijn ex heb ik co-ouderschap. Is Sofie bij mij, dan ben ik fulltime mama, staat mijn app-verkeer op pauze en spreek ik niks af.

Zit er een gast bij die dat niet accepteert en toch blijft bedelen om aandacht of vindt dat hij wel kan langskomen als mijn meisje slaapt, blokkeer ik hem meteen. Hoe aantrekkelijk hij ook is.

Laatst hoorde ik een verhaal van een man die bij een gescheiden moeder met kinderen bleef slapen.

Halverwege de nacht kropen haar kinderen bij hen in bed, terwijl hij daar in zijn blote kont lag. Ik moet er niet aan denken. Ik houd mijn werelden strikt gescheiden.

Mijn genot gaat niet boven de verzorging van mijn kind. Sofie hoeft niets te merken van mijn wilde wereld. Ze weet wel dat ik af en toe een vriend heb, maar niet hoe en wat.

In het begin schreef ik bij mijn WhatsApp-contacten niet alleen hun naam, maar ook hun woonplaats en leeftijd.

Zij neusde nog weleens in mijn telefoon en dan was het: ‘Gatver mama, je hebt toch geen vriendjes van 22 hè?’

Dus dat doe ik niet meer en ook vraag ik de mannen me zo min mogelijk te appen in mijn co-ouderweek.

Secuur plannen
Pas als mijn dochter weer bij haar vader is, ben ik Joanna en plan ik mijn agenda vol. Dat kunnen ook zo drie mannen in één weekend zijn. Ik ben nog steeds dol op s*ks en zou het liefst elke dag s*ksen.

Lees ook
Vader (37) rijdt expres met 2 kindjes op achterbank kanaal in: ‘Geen andere uitweg’

Mijn afspraakjes kies ik secuur. Ik app eerst een tijdje en schift zo de echte gekkies van de mannen die puur uit lust willen langskomen. Tot op heden is dat altijd goed gegaan. Ik ben nog nooit bedreigd.

Wel ben ik altijd voorzichtig als het gaat om slechte bedprestaties. Ik laat mijn ongenoegen nooit op het moment suprême merken.

Je weet nooit of iemand zich dan zo gekwetst voelt dat hij doordraait. Wil hij nog eens langskomen, dan zeg ik het wel: ‘Ik heb niet het gevoel dat we erg klikten, dus bedankt, maar ik laat het hierbij.’

Voortijdig afkappen
Bij twijfel kap ik een date altijd voortijdig af. Dat geef ik vooraf ook aan in onze apps. Meestal vraag ik hem na een kwartiertje of hij wil dat ik blijf of ga.

Het komt zelden voor dat ze me laten vertrekken. Andersom heb ik het wel een paar keer gehad.

Dan blijkt zo’n gozer vijftien kilo zwaarder dan op de foto of heeft hij een afschuwelijke lichaamsgeur. Dan wil ik geen thee of wijntje, maar een glas water. Zodra mijn glas leeg is, stap ik op.

Sowieso sein ik altijd een vriendin in bij afspraakjes buiten de deur, zodat ze in geval van nood weet waar ik ben.

En thuis staat er een honkbalknuppel naast mijn bed. Dan grap ik tegen zo’n man: ‘Behandel me goed, anders pak ik mijn knuppel.’

Match
In de toekomst zou ik wel weer eens een vaste relatie willen hebben, maar dan moet het eerst helemaal kloppen in de slaapkamer.

Voorheen werd ik verliefd, verloor dan mijn hoofd en keek niet of we tussen de lakens matchten.

Daarmee heb ik mijn hoofd aardig gestoten. Zowel de vader van mijn dochter als mijn laatste ex waren egoïstische minnaars.

Nu kies ik voor mezelf. Ik word pas weer verliefd als ik écht een gelijkwaardige s*kspartner heb gevonden.

Iemand die me kan bevredigen, net zo vaak s*ks wil en open staat voor standjes en parenclubs. Tot die tijd geniet ik met volle teugen van alle onverdeelde aandacht van mijn jonge lovers.”

Onbekend 06-nummer? Met deze trucjes kun je zien wie je gebeld heeft

Asielzoeker deelt foto van eten in opvangkamp en krijgt bakken haat: ’Dan ga je toch weer terug’