in

Jessica wil vollere en mooiere lippen, maar gaat naar een plastisch chirurg zonder diploma

Een 27-jarige influencer uit Los Angeles heeft verteld hoe een tripje om haar lippen te laten vullen uitliep op een ramp. Jessica Burko, die op sociale media ‘pronkte’ met haar enorme lippen, onthulde dat ze die in het verleden al minstens zes keer heeft laten doen, maar nog nooit zo’n heftige reactie had meegemaakt.

“Ik ging gisteren mijn lippen laten doen en er gebeurde iets ergs,” begon ze in een TikTok-clip. De korte video bevatte een ‘voor en na’, en vooral de ‘na’ was hallucinant. Haar lippen waren opgezwollen tot een astronomische grootte. “Ik weet eerlijk gezegd niet wat er mis is gegaan, ik heb mijn lippen meerdere keren laten doen,” zei ze in de clip. Ze legde verder uit wat er die dag gebeurde.

Lees ook
Verdachte inbreker herkend vanwege ‘dikke kont’

“De dokter deed volgens mij alles wat hij moest doen. Meteen nadat hij me had ingespoten, keek ik in de spiegel en realiseerde me hoe opgezwollen ik was,” vertelde ze. “Ik dacht dat het misschien kwam omdat ik mijn lippen al meer dan een jaar niet had laten doen. Maar toen ik bij mijn auto kwam, besefte ik dat het niet normaal was.” De zwelling werd echter alleen maar erger, dus keerde Jessica de volgende dag terug om de filler weg te laten nemen.

“Doe nooit aan gratis cosmetica!”
Jessica vertelde dat de ingreep een ‘weggevertje’ was van de dokter. Helemaal gratis dus. Ze zei: “Hij liet me er zeker heel eng uitzien. Ik zou nooit meer teruggaan. Doe nooit aan gratis cosmetica!” Ondanks haar rampzalige lipexplosie onthulde ze dat ze haar lippen in de toekomst toch nog zal laten opvullen. Alleen niet door die welbepaalde dokter. Jessica beweerde dat de dokter haar vertelde dat hij een slagader had geraakt, wat de intense zwelling in haar lippen had veroorzaakt. “Het product en alles wist niet waar het heen moest, dus dat is wat de zwelling veroorzaakte,” legde ze uit.

Lees ook
Boze vrouw pist jaar lang in theepot schoonouders

Vele van haar volgers die het filmpje bekeken, waren het echter niet eens met haar uitleg. Eén iemand zei: “Als de dokter een slagader zou raken, zou je een vasculaire occlusie hebben. Je lippen zouden bleek zijn en je zou hevige pijn hebben.” Een ander voegde eraan toe: “Hij raakte geen slagader, dit was een reactie.”

@jessicacaileyburko Thank god I’m back to normal #fyp #trending #cosmetics #cosmeticnightmares ♬ Oh No – Kreepa

Op deze 3 manieren kan je ontdekken of je vriendin een orgasme aan het faken is

Deze vrouw at 5 jaar lang slechts één snee brood per dag – maar kijk haar nu eens