in

Je kunt nu verblijven in ’s werelds eerste anushotel

Tegenwoordig zie je steeds vaker dat hotels zich proberen te onderscheiden van de rest. Het is goed voor hotels om zich op een specifiek type gast te richten, wat gemakkelijker is dan alle mogelijkheden aan te bieden die de concurrentie ook aanbiedt. De vraag is echter wie bij zijn volle verstand een hotel in de vorm van een anus zou bezoeken?

Lees ook
Bejaard stel boekt 51 cruises omdat het ‘goedkoper is dan een bejaardentehuis’

Ik denk niet dat de meesten van ons ervan dromen om een nacht, of meer, in een gigantisch menselijk rectum door te brengen. Maar als dat het geval is, dan is het tijd om je dromen waar te maken. In België heeft een hotel genaamd CasAnus zijn deuren (of moet ik wangen zeggen?) geopend voor het publiek.

Een Queensize bed naast de anus
Hoe is CasAnus van binnen? Nou, het dichtst bij de anus bevindt zich een gezellige en goed functionerende kamer. Er is een queensize bed, een tafel, een douche, een badkamer en andere noodzakelijke voorzieningen zoals stromend water en regelbare verwarming.

Lees ook
Nederlandse broers (12 en 19) omgekomen bij ongeluk met vrachtwagen in Duitsland

Minimalistische inrichting
CasAnus is ontworpen door de Nederlandse kunstenaar Joep van Lieshout en grenst aan het Verbeke Foundation Art Park net buiten Antwerpen. De binnenkant ziet er veel gezelliger uit dan de buitenkant, met een witte en minimalistische stijl. Als je wilt inchecken bij het anushotel, kost dat ongeveer € 120 per nacht voor twee personen, maar de prijs is inclusief kaartjes voor het kunstpark.

Lijkt dit je een goede deal?

Anja (67) heeft meerdere orgies per dag: “soms met z’n achten tegelijk”

Vrouw (57) overleden door ongeluk met zweefvliegtuigje bij Arnhem