in

Inbrekers 5 dagen lang ver kracht nadat ze hebben ingebroken bij het verkeerde huis

Als je een beroepsinbreker bent, loop je natuurlijk de kans dat je een keer bij de verkeerde naar binnen loopt, dat is het risico van het vak.

Daarom is het misschien handig om eerst even bij de voordeur op het naambordje te kijken, want voor je het weet zit er een pi*mel in je r*et.

Lees ook
Man heeft erectie van 12 uur na roken cannabis

Dit overkwam de 54-jarige Garfield Morgan en de 36-jarige Kim Gorton die probeerden in te breken bij Harry Harrington.

Garfield en Kim zijn bekende veelplegers en stalen samen eerder al talloze spullen uit meerdere huizen binnen de staat Florida.

Helaas voor hen kwamen ze er dit keer ietsje minder goed vanaf toen ze inbraken bij het huis van Harry.

Harry Harrington ook wel bekend als ‘The Wolfman’ is namelijk een beer van een vent en een beruchte gay s*ksjager die meerdere malen zijn tijd in de gevangenis heeft doorgebracht voor s*ksuele vergrijpen.

Toen de twee inbrekers bij Harry binnen waren wist hij ze zonder enige moeite te overweldigen en verkr*chtte ze maar liefst vijf dagen lang.

Lees ook
YES! Zaterdag is het weer DE dag van het naakt tuinieren - Wie doet er mee?

Nadat één van zijn buren gehuil uit het huis van Harry hoorden komen belde ze direct de politie. Toen de politie arriveerde waren de mannen er slecht aan toe.

“Het is een man die met kracht en geweld te werk gaat. Zo’n man wil je liever niet storen en dit is precies wat ze die bewuste nacht wel deden”, aldus de politie.

De drie mannen werden meegenomen. Morgan en Gorton zijn veroordeeld voor inbraak en Harrington is voor de zoveelste keer veroordeeld voor verkr*chting.

Bewezen: er is een grote kans dat je kat je wil vermoorden

PostNL bezorger laat gigantische bende achter nadat hij pakketje door het raam gooit