in

“Ik ben geen hoer”: vrouw filmt hoe ze op klaarlichte dag 100 euro aangeboden krijgt in ruil voor seks

Op sociale media gaat een video viraal waarin een vrouw een bedrag van 100 euro aangeboden krijgt in ruil voor seks. De feiten vonden plaats op een parking van een sporthal in de Franse gemeente Saint-Maximin en veroorzaken grote verontwaardiging bij onze zuiderburen. “Ik dacht dat hij mij ging aanvallen”, getuigt de vrouw.

Lees ook
Koppel kan niet wachten om thuis te zijn en doen het achter een muur in Amsterdam

“Ik heb 100 euro…”, zo begint de opvallende video die al meer dan 5 miljoen keer is bekeken. “Ik ben geen hoer”, reageert de vrouw fel terug. “Maar dat heb ik nooit gezegd, dat weet ik heel goed”, aldus de man, die in eerste instantie weigerde de vrouw met rust te laten. Het jonge slachtoffer kon uiteindelijk de man afwimpelen, maar heeft ondertussen wel aangifte gedaan en de lokale politie is een onderzoek gestart.

“Ik wist niet hoe ik moest reageren”, getuigt ze anoniem bij de zender BFMTV. “Ik dacht heel de tijd dat hij een mes had. Ik wilde kalm blijven, maar ik dacht wel in mezelf: ‘Hij gaat me aanvallen.’” Toch bleef de vrouw rustig en wachtte ze tot de man haar alleen liet. De video wordt door veel Fransen aangegrepen om het onveiligheidsgevoel van vrouwen op straat aan te kaarten. “We durven niet meer op straat te komen. We zijn bang. Maar daarom moeten we er net over praten”, concludeert ze.

Lees ook
Publiekslieveling Jona (27) van SBS-programma Lang Leve de Liefde omgekomen bij ongeluk

Zusje hoort inbrekers: 7 Turkse broers komen naar beneden / 2 inbrekers zwaar mishandeld

Voeden tot ze braken en kinderen uit rolstoel geduwd: 2 verzorgsters pakten kids met beperking hard aan