in

Iemand interesse? Meisje had seks met 500 mannen en wil 1.000 bedpartners hebben voor haar 30ste (foto’s)

De 24-jarige Kazumi Squirts is een dame die heel seksueel actief is en dat mag heel de wereld weten.

Ze is in de afgelopen jaren ook een populaire natuurster geworden op OnlyFans, maar ook in haar vrije tijd gaat ze helemaal los.

In een interview met het Britse Daily Star vertelde ze hoeveel bedpartners ze al had en hoe dit eigenlijk komt.

Een vrouw met een missie
Het begon voor Kazumi allemaal met een missie. Zou wou ze seks hebben met iemand van elk land op deze planeet.

Dat zijn er 195 trouwens voor moest je het je afvragen, maar haar missie liep al snel verkeerd: “Ik ben gestopt met mijn bedpartners te tellen toen ik bij 98 was.

Ik had een boek met een lijst waarin ik ze allemaal opsomde. Ik gaf hen sterren om te tonen hoe goed ze waren.

Ik had de bizarre missie om seks te hebben met iemand van elk land op deze planeet. Ik moest mijn lijst echter verwijderen toen een ex mijn boek had gevonden. Hij was toen echt woedend.”

Lees ook
Man lurkt aan lachgasballon en belt voortdurend onnodig 112 om frikandellen te bestellen

Vooral tussen haar 18de en 21ste ging Kazumi helemaal los. Naar schatting heeft ze toen de kaap bereikt van 500 badpartners.

Een waanzinnig aantal, maar soms ging ze er al gigantisch op vooruit op één avond: “Ik had veel seks met verschillende mannen tijdens orgieën en seksfeestjes.

Op één avond heb ik zelfs seks gehad met maar liefst 50 mannen op één avond. Dat was eigenlijk een gewone date die wat uit de hand was gelopen.”

Op naar de 1.000 bedpartners
De Amerikaanse spreekt heel open over haar aantal partners en vindt het belachelijk dat ze daar soms wat kritiek op krijgt omdat ze gewoon doet wat ze leuk vindt: “Ik vind het geweldig om mijn seksuele noden te volgen.

Ik zou willen dat het stigma verdwijnt over veel bedpartners hebben. Ik bedoel, wat maakt het eigenlijk uit. Ik doe het veilig. Het draait gewoon om fun.”

Ondanks dat ze bij wijze van spreke met iedereen in bed duikt dat twee benen heeft, zit ze wil in een vaste relatie. Een open relatie weliswaar.

Lees ook
Laura maakte na gezellige dag een foto van haar kinderen. Toen ze er thuis naar keek, sloeg de angst haar om het hart

Haar doel is om binnen 6 jaar, voor haar 30ste, haar aantal sekspartners te verdubbelen. Als dat lukt zit ze dus ver over de 1.000 mannen waar ze het bed mee heeft gedeeld.

“Dat cijfer moet makkelijk lukken op dit tempo. Wanneer dat gebeurt ben ik van plan om een gigantisch seksfeest te organiseren en de grote finale op het einde van de avond moet dan voor iemand bijzonder zijn.”

Of Kazumi nog sollicitaties aanvaard voor dat feestje weten we niet, maar niemand zal je tegenhouden om een uitnodiging te vragen.

Hallucinante beelden: Rosse zot slaat alles en iedereen bij elkaar in club

Man hakt penis van vriend af met bijl na discussie over lengte