in

Honden in bos met geweld verdronken

De twee honden die op 28 december dood werden gevonden langs een pad in de Schinveldse bossen, zijn met geweld om het leven gebracht.

De honden zijn door de verdrinkingsdood om het leven gekomen, maakte de politie woensdag na sectie bekend. De dierenambulance trok bij de vondst van de viervoeters direct aan de bel.

Lees ook
Experiment: Man stopt eigen zaad in ei om te zien wat eruit komt!!

Let op: foto’s onderaan dit bericht kunnen als schokkend worden ervaren.

De dieren zijn waarschijnlijk afkomstig van een boerderij, bleek uit hun maaginhoud. De politie zoekt hun baasje, maar dat is niet eenvoudig.

De honden waren niet gechipt en gezien de grensligging kan de eigenaar ook in Duitsland wonen. De Duitse politie kijkt mee uit naar het baasje van de dieren.

Volgens de politie gaat het om een witte golden retriever en een donkere hond, vermoedelijk een kruising tussen een golden retriever en een herdershond.

Lees ook
Man likt achterwerk aap en redt leven

Volgens de medewerker van de dierenambulance heeft de donkere hond „een zwaar leven gehad.” De hond was oud en broodmager, aldus de medewerker.

Mensen die sinds 27 december soortgelijke honden van een kennis of familielid missen, worden opgeroepen zich te melden bij de politie Limburg. In de zoektocht naar de eigenaar heeft de politie onderstaande beelden gedeeld op sociale media.

Meisje (12) niest 12.000 keer per dag: ‘Het gaat maar door’ De beelden!

Nieuwe trend bij de mannen: de ‘apenstaart baard’