in

Hilarisch: vrouw bestelt eten zodat bezorger spin kan weghalen

Het blijkt maar weer: niet alle helden dragen een cape. Een Deliveroo-bezorger bleek namelijk een ware held toen hij een vrouw van een spin in haar huis bevrijdde.

Demi Sweeney uit Engeland heeft een grote fobie voor spinnen en was daarom allerminst blij toen ze een groot exemplaar in haar huis vond. Gelukkig bedacht ze een slimme oplossing.

Lees ook
Eldina laat haar snor en unibrow staan om mannen af te schrikken

Eten bestellen
Hoe krijg je iemand in je huis om een spin weg te halen als er verder niemand in de buurt is? Door eten te bestellen, moet Demi bedacht hebben.

Ze bestelde eten via Deliveroo en binnen een half uurtje stond bezorger Joe voor de deur. Helaas moest deze mededelen dat hij óók bang is voor spinnen.

Gelukkig wilde hij zijn angst opzij zetten toen Demi hem smeekte om alsjeblieft toch de spin weg te halen.

Held
Nadat Joe de spin door de wc had gespoeld, kon Demi weer rustig ademhalen. Naar de wc durfde ze die dag niet meer, maar verder was ze dolgelukkig.

Lees ook
Estelle Hagen heeft de meest leuke bikini van deze zomer aan!

Ze bedankte Joe wel 50 keer en wilde hem het liefst omhelzen. Hij moest vooral heel erg lachen en benadrukte hoe grappig hij de situatie vond.

Deliveroo zelf is ook blij met bezorger Joe. Via Twitter laat de bezorgdienst weten hem een beloning te geven. Geheel terecht, wat ons betreft!

Peuter (2) sabbelt aan gebruikt condoom bij McDonald’s

4.400 euro als jij samen met 9 vrienden deze 50 kg cheeseburger op kan