in

‘Help, mijn vriend is zo trots op zijn ‘soldaat’ dat hij hem altijd bovenhaalt op familiefeestjes’

De dame van onderstaand verhaal zit duidelijk met de handen in het haar. Zo stuurde zij haar verhaal in naar ‘Daily Star’ om daar advies te vragen aan een relatie-expert.

Ze zit namelijk met een behoorlijk vervelend probleem en heeft geen flauw benul hoe ze het moet oplossen.

Mijn vriend kan niet stoppen met zijn pretstok te flashen
Zo is is ze blijkbaar al enige tijd gelukkig samen met haar lieftallige vriend, maar hij heeft één bijzondere gewoonte waar hij maar niet mee wil stoppen: zijn pretstok bovenhalen op openbare feestjes, evenementen en andere samenkomsten.

Ze vertelt in geuren en kleuren hoe een gemiddelde namiddag er soms uitziet met haar lieftallige vriend die duidelijk veel te veel zelfvertrouwen heeft:

“Mijn vriend is een onbeschaamde ‘flasher’. Als hij een opportuniteit ziet om zijn penis boven te halen, dan zal hij dat ook doen.

Ik heb het niet over thuis of over de slaapkamer voor alle duidelijkheid. Het maakt niet uit waar we zijn, onder vrienden of op een familiefeestje. Er komt bijna altijd een moment dat hij zijn broek weer zal laten zakken.”

Lees ook
Rutte stopt als partijleider VVD en kondigt vertrek aan uit politiek

“In het begin vond ik het eigenlijk best grappig. Ik begon soms zelfs te huilen van het lachen nadat ik een gepensioneerde tante of een wildvreemde hun stomverbaasd gezicht zag toen hij daar weer stond te zwaaien met zijn tuinslang.

Ik ben echter onlangs gestopt met drinken en ik begin nu pas te beseffen dat het eigenlijk soms wel echt heel beschamend en ongepast is.”

“Ik begin nu meer te begrijpen waarom het contact met sommige vrienden en familieden verwaterd is.

Mijn vriend is vanwege het hele penis-gebeuren soms een beetje lomp en qua karakter is hij ook overweldigend.

Hij is razend trots op de grote soldaat in zijn broek en zijn persoonlijkheid is minstens even groot.”

“Onlangs was het echter te gênant voor woorden en er moet nu echt iets veranderen. Zo vroeg hij aan de mensen op de barbecue van mijn baas of hij ‘de olifant’ moest nabootsen.

Toen iedereen enthousiast reageerde, deed hij zijn broekrits open, haalde zijn pretstok boven en heeft hij zijn broekzakken eruit getrokken om zo ‘een olifant’ te zijn.

Hij stond daar te zwaaien met zijn slurf en vond het duidelijk hilarisch, maar de vrouw van mijn baas kon er echt niet mee lachen.”

“Mijn vriend praatte zich er achteraf nog een beetje uit tegen mijn baas, maar ik begin me nu echt zorgen te maken. Ik ben zelfs bang dat ik mijn job kan verliezen.

Lees ook
YUM: Witte Nutella binnenkort te koop!

Ik geloof dat mensen zich mogen uitdrukken zoals ze het zelf willen, maar hoe kan ik mijn man in bedwang houden?

Ik denk dat hij in het jaar 2022 niet meer altijd gaat wegkomen met zijn mannelijkheid te flashen.”

‘Het kan me niet schelen hoe trots hij is op zijn penis’
De dame zit duidelijk met de handen in het haar en de expert geeft aan dat volledig te begrijpen.

Zijn ‘penismopjes’ zijn ongepast volgens de expert en als hij hier niet mee stopt, vindt hij het tijd om de relatie stop te zetten: “Het kan me niet schelen hoe trots hij is op zijn penis, niets geeft hem het recht om zichzelf bloot te geven en de mensen om hem heen in verlegenheid te brengen.”

“Het verbaast me enigszins dat iemand hem nog niet ter verantwoording heeft geroepen. Hij heeft duidelijk veel vertrouwen maar je hebt helemaal gelijk; dit is niet het klimaat om je als een complete idioot te gedragen.

Je kunt je alleen maar voorstellen wat mensen over jou – en hem – achter je rug om zeggen. Hoe zit het met je reputatie? Je verdient beter.’

Moraal van het verhaal: doe de ‘olifant’ alleen wanneer je thuis bent met de vriendin. Met een beetje geluk wordt er daarna dan ook nog met de slurf getoeterd.

22-jarige moeder laat baby achter in badkuip om nagels te verzorgen, kind overlijdt

Kerel snijdt zelf z’n jongeheer en ballen eraf met keukenmes. “Orgasme is nu veel intenser”