in

Gezin rouwt om overleden hond, laat deze ombouwen tot vloerkleed ter nagedachtenis

MELBOURNE – Dat het verliezen van een huisdier een nachtmerrie is, zal menig mens beamen. Dus dat mensen zoeken naar memorabele manieren om hun viervoeter te herdenken, is niet heel gek. Maar een Australisch gezin koos wel voor een heel opmerkelijk aandenken….

Lees ook
Man wordt in midden van nacht wakker door inbreker die aan zijn tenen zuigt.

Hun overleden golden retriever hebben ze namelijk omgebouwd tot een vloerkleed, dat meldt het ’bedrijf’ dat deze operatie uitvoerde op Instagram.

De taxidermist, genaamd Maddy, schrijft dat de „prachtige oude golden retriever eindelijk klaar is om naar huis te gaan.” In de reacties legt ze uit dat „de vacht in leer is veranderd, zodat deze niet uitvalt en jarenlang in goede staat blijft.”

Lees ook
Vrijwel niemand weet hoeveel meisjes er op deze verwarrende foto staan.

Populair
Maddy vertelt aan Yahoo dat het opzetten van huisdieren volgens haar de afgelopen vijf jaar in populariteit is gestegen. „Dus het is voor de meeste mensen heel nieuw om te zien.”

Het bericht gaat viraal op sociale media. Sommigen vinden het mooi, maar het merendeel noemt het walgelijk. „Ik zou dit nooit kunnen doen”, schrijft iemand. En: „Mijn maag draait om, dat arme leeggelopen hoofdje.”

Moeder (26) heeft geen zin meer in poepluiers: : Vermoordt daarom baby

Mijn vrouw laat altijd boeren wanneer ze mij oraal bevredigt