in

‘Getrouwde lerares (33) had seks met 15-jarige leerling’

Een getrouwde lerares zou seks hebben gehad met een 15-jarige leerling. Ook zou de lerares, docente op een middelbare school in de Engelse plaats Buckinghamshire, de jongen na*ktfoto’s hebben gestuurd via Snapchat. De vrouw moest gisteren voor de rechtbank verschijnen.

De docente, inmiddels 35, zou daarnaast tegen de jongen hebben gezegd dat zij mogelijk zwanger was geworden na een intiem afspraakje. De lerares is getrouwd en heeft jonge kinderen.

Lees ook
Meisje (12) bevalt plotseling, stiefbroer (14) vader

Directeur
De directeur van de school kreeg lucht van het voorval toen hij de na*ktfoto’s van de docente in kwestie onder ogen kreeg.

Die foto’s circuleerden onder de tieners. Volgens de aanklagers heeft de vrouw de jongen toegevoegd op Snapchat.

Vervolgens zou de docente de jongen met haar auto hebben opgehaald van een sportevenement, en hebben zij „in een veld” s*ks gehad. Daarna volgden nog twee s*ksafspraakjes, melden Britse media.

De afgrond in
In een politie-interview verklaarde de jongen, inmiddels 16, dat ze vaak contact hadden maar daarmee stopten als het schoolpersoneel erachter kwam.

Toen hij werd gebeld om met zijn directeur te praten, zei hij dat hij in eerste instantie ontkende s*ks te hebben gehad.

Lees ook
Ruftend rijk worden: vrouw verdient 25 duizend dollar met verkoop van eigen scheten

„Ze zei dat als ik haar zou verklikken, ze mij mee de afgrond in zou trekken”, vertelde de jongen. Later zei de jongen:

„Ik loog omdat ze me had verteld dat ze zwanger kon zijn van mijn kind, en daarvan raakte ik in paniek. Ik loog tegen vrijwel iedereen, behalve mijn vrienden.”

De docente werd vorig jaar maart aangehouden. Ze ontkent alle aanklachten en stelt dat haar account is gehackt en dat zij niet degene is die de foto’s heeft gedeeld.

Maar eerder zou ze wel aan een sociaal werker hebben verteld dat het niet zo goed ging tussen haar en haar man en de jongen haar aandacht trok.

Grootste snurker uit Nederland snurkt 85 decibel – Ken jij iemand die dat beter kan?

Man betrapt op seks met ezel