in

Emma is helemaal klaar met mannen, trouwt en sekst met boom Tim

Emma McCabe uit het Verenigd Koninkrijk heeft haar droompartner gevonden in het bos. Na jaren van mislukte relaties met mannen maakt een boom haar nu gelukkig. De boom, door Emma liefkozen ‘Tim’ genoemd, voorziet zijn vriendin in al haar behoeftes. “Met Tim heb ik de beste seks ooit.”

In een interview met Closer Magazine vertelt Emma hoe diep haar gevoelens voor Tim geworteld zijn. “Ik houd van het huid-op-schorscontact, wat me een aangenamere pijnsensatie geeft, en het gevoel van zijn bladeren tegen mijn huid doet me tintelen. Ik heb elke week seks met hem.”

Lees ook
4.400 euro als jij samen met 9 vrienden deze 50 kg cheeseburger op kan

Maar hoe moet je eigenlijk seks met een boom hebben? “Ik kom tot een orgasme door naakt tegen de schors te wrijven.” Emma vertelde over een bijzondere nacht met Tim: “Ik deed m’n topje uit en wreef met m’n borsten tegen Tims stam tot ik klaarkwam.”

Familie staat achter me
Waar menig familie zou denken aan de Britse variant van het Pieter Baancentrum, heeft Emma’s familie besloten haar te steunen. “Ze weten hoeveel Tim voor me betekent.” En Tim hoeft dus ook niet te vrezen voor concurrentie, die in het bos toch wel erg aanwezig is. “Ik kijk naar andere bomen, maar raak ze niet aan. Ik zou Tim niet bedriegen.”

Lees ook
Politieagent laat vrouw in snikhete auto zitten zodat ze voelt wat haar hond moest aanvoelen! Wat een top idee!

Huwelijk
Vriendje en vriendinnetje spelen is leuk, maar niet genoeg voor Emma die droomt van een huwelijk met Tim. “Het moet een rustige ceremonie worden met familie.” Het is niet bekend of Tim’s familie ook wordt uitgenodigd. Vreemd genoeg wilde Tim ook geen reactie geven.

‘Wonderbaby’ Eli die werd geboren zonder neus overlijdt op tweejarige leeftijd

Laura die haar man verhuurt, kan de aanvragen niet meer bijhouden: “Zelfs vrouwen van 200 km verderop!”