in

Dit gebeurt er met je als je nooit meer van bil gaat

Een goede vrijpartij op zijn tijd is niks mis mee. Even ontstressen en al het gedoe van werk en school vergeten. Maar wat nou als je nooit meer seks hebt? Dat kan vervelende gevolgen hebben.

Slot
Dat seks helpt tegen stress, blijkt zeker waar te zijn en dat is maar goed ook. Alhoewel, de daad met sommige bedpartners kan behoorlijk stressvol aanvoelen. Toch is dat nog de betere optie dan wanneer je geen seks hebt. Dan kan je namelijk zelfs meer last krijgen van stress. Dit is zéker het geval als je gewend bent aan een regelmatige vrijpartij. Als dat stopt kan je stresslevel flink toenemen. Dat moeten we niet hebben. Masturberen helpt echter ook tegen de stressvermindering, maar wel in mindere mate.

Lees ook
André Hazes heeft nieuwe vriendin, en ze heet alweer Sarah

Gezondheid
Voor de bollebozen onder ons: sla je boek af en toe dicht en duik met iemand het bed in joh. Anders ben je straks niet meer zo slim als je altijd was en kan je de dames niet meer verleiden met jou parate kennis. Je hersenen maken namelijk nieuwe neuronen aan wanneer je van bil gaat.

Als je wil liefhebben, zal je toch ook een hart moeten hebben. Wanneer je de liefde niet bedrijft kan dat gevolgen hebben voor datzelfde hart. Wanneer je minstens twee keer per week onder de lakens duikt, daalt de kans op hart- en vaatziekten. Reden genoeg om niet te veel panda-punten op te sparen.

Naast liefde heb je natuurlijk ook lust en dat moet je wel op peil houden. Wanneer je geen seks hebt daalt je libido. Hierdoor heb je minder zin om een nummertje te maken. Bestaat dat?

Sowieso is een potje wippen goed voor je gezondheid. Wanneer er bij jou in de slaapkamer regelmatig sprake is van vuurwerk, dan zit je goed. Regelmatig vrijen zorgt er namelijk voor dat je immuunsysteem sterker wordt.

Lees ook
Bij luie Rebecca eet je met handen van aluminiumfolie: Scheelt afwas

Zzzzz….
Een goede nachtrust is ook erg goed voor de gezondheid. Wanneer de klus in bed geklaard is, dan kan het fijn zijn om even de ogen dicht te doen. Dat zijn heerlijke dutjes. Niet voor niets, 60 procent van de mensen laat weten beter te slapen na een vrijpartij. Kan je nog eens dromen van je prestaties in bed.

Een nachtmerrie voor mannen is het niet meer omhoog kunnen krijgen van hun tampeloeres. Toch wordt de kans groter dat dit werkelijkheid wordt. Wanneer je geen seks hebt krijg je eerder last van erectieproblemen, al is dit vooral van toepassing op oudere mannen. Dat beweren onderzoekers het University Hospital Tampere.

Ook kwamen zij tot de ontdekking dat vaak seks hebben de kans op impotentie verkleint. Bel die scharrel dus maar op, voor je het weet komen er alleen maar korrels uit.

“Mam, ze vallen me aan”: vrouw (27) tijdens wandeling doodgebeten door vijf honden

Baby hoort vaders stem maandenlang door de baarmoeder en glimlacht na geboorte