in

Deze frituur kun je in de auto aansluiten en past in je dashboard!

De frikandellen zijn natuurlijk de grootste favoriet in Nederland wanneer het op snacken uitkomt. Maar het maken ervan kost toch altijd wel wat tijd en energie.

Gelukkig kan dat in onze ogen nog wat makkelijker. We zijn opzoek gegaan naar de kleinste verkrijgbare frituur, en die hebben we gevonden.

We hebben het namelijk over de ‘Westfalia 2 in 1 mini friteuse en fondue-set’. Juist, je leest het goed.

Lees ook
Laagopgeleide ouders geven hun kinderen vaak een van deze namen:

Hiermee kun je frituren én fondueën in één, is dat eens mooi meegenomen. De afmetingen zijn ongeveer 20 centimeter bij 20 centimeter, die moet dus makkelijk in een goede handtas passen.

We hebben trouwens ook een nachtkastje gevonden met aansluiting voor je pan. Zo kun je gewoon vanuit bed even een paar van die bruine staven klaarmaken!

Mini-Portable-Frituur voor je Frikandel voor onderweg!
Zeg nou zelf, een beetje tijd besparen met je ontbijt en ook nog eens verse bruine staven om je dag mee op te starten, beter gaat het niet worden.

Lees ook
‘Ik ontdekte dat mijn man stiekem zijn diarree verzamelt in potten, wat moet ik nu doen?’

Ideaal wanneer je op vakantie gaat, kun je je vriend of vriendin even een frikandel laten klaarmaken terwijl jij aan het rijden bent.

Naast de pan moet je alleen nog even de ‘BESTEK 200W KFZ spanningstransformator’ op de kop tikken om een aansluiting in je auto mogelijk te maken. Voor 30 euro kun je er al een online bestellen!

Deze bijzettafel heeft een ingebouwde frituur voor extreem luie mensen!

Als je ooit een paarse vlinder op een couveuse geplakt ziet dan is dít de reden