in

Deze dingen vertellen mannen dus eigenlijk nooit over beffen

“Elke vagina is een andere ervaring. Het is net steak: de ene steak is smaakvoller of sappiger dan de andere…”

Ervan uitgaande dat je een heteroseksuele vrouw bent, heb je misschien nog nooit ervaren hoe het is om orale seks te geven aan een vrouw. Ik, een heteroseksuele man, leg gráág even uit hoe wij dat ervaren. Dit zijn dingen die wij niet vertellen over orale seks.

Dingen die mannen niet vertellen over orale seks
1. Wij zullen het nooit ‘orale seks’ noemen. Zeker niet als ik aan orale seks denk, laat staan dat ik het hardop zeg. Het is namelijk moeilijk, bijna onmogelijk, om “Ik ga nu orale seks met je hebben” sexy te laten klinken.

Lees ook
Artsen voeren spoedkeizersnede uit, maar verstijven als ze de zeldzame huidafwijking van de baby zien

2. Iedereen smaakt anders. Elke vagina is een andere ervaring. Het is net steak. Elke steak is een biefstuk, maar de ene steak is smaakvoller of sappiger dan de andere…
Weet je wat, dit is de slechtste metafoor ever. Laten we hier een einde aan maken.

3. We hebben allemaal ten minste één bijna-doodervaring gehad terwijl we ons tussen de dijbenen van de vrouw bevonden. Wetenschappers hebben ontdekt dat vrouwen in het midden van het orgasme voldoende druk per vierkante centimeter tussen hun dijen produceren om walnoten te kunnen kraken. De meeste jongens hebben minimaal één keer gedacht: “Dit is waar het eindigt”. Tegelijkertijd denken we: “Ach, als het leven op deze manier stopt vinden we dat eigenlijk helemaal niet zo heel erg.”

4. We houden van het uitzicht dat we hebben. Niet per se om wat we zien, nou ja eigenlijk óók, maar vooral om hoe we jou zien genieten.

Lees ook
Er is nu een parfum voor mensen die willen ruiken naar mannelijke zaad

5. We zien dit als iets geweldigs voor jou, maar tegelijkertijd ook als bonus voor onszelf. We weten dat sommige orgasmes moeilijk te bereiken zijn en dat we je waarschijnlijk eerder een orgasme kunnen geven tijdens orale seks.

6. Eh ja, het is voor ons wel zo fijn als je van te voren even zegt dat je ongesteld bent.

Deze vragen durfde je nooit te stellen over beffen >

7. We weten heel goed dat onze baard kietelt. Maar ja, wat wil je dat we eraan doen dan?

8. Het is killing voor onze kaak. Des te meer reden om als ontvanger van deze onbaatzuchtige seks extra veel te genieten.

9. We vinden het leuk om te doen en je ziet er enorm sexy uit. Dit is het beste cadeau wat je ons kan geven.

Jongetje (2) verdronken in sloot vlakbij basisschool

Passagier filmt treinongeluk bij Voorschoten: 1 dode en tientallen gewonden!