in

De vriend van Jennifer wil elke dag met haar naar bed: “ik heb daar gewoon geen zin in”

Ooit las ik ergens dat de gelukkigste stellen ongeveer één keer per week s*ks hebben. Natuurlijk zal dit in het eerste jaar van de relatie meer zijn en is het na dertig jaar vermoedelijk minder, maar ergens daar tussenin zou die ene keer per week dus ideaal zijn.

Uiteindelijk is het natuurlijk helemaal aan elk stel zelf waar zij zich prettig bij voelen en denk ik niet dat mensen zich al te veel bezig zouden moeten houden met de gemiddelden.

Elke dag s*ks
Iemand bij wie het in ieder geval ver boven het gemiddelde van één keer per week uitkomt, is Jennifer.

Zij en haar vriend Jeroen hebben bijna elke dag s*ks en dat komt voordal doordat Jeroen daar erg veel behoefte aan heeft.

“Jeroen en ik zijn acht jaar samen en heel gelukkig met elkaar. We doen graag dingen met elkaar en ons zoontje Kai.

Lees ook
Tess lacht al 40 jaar niet om rimpels te voorkomen

Ik denk dat wij er voor de buitenwereld uitzien als een heel gelukkig gezin, maar diep vanbinnen zit er ergens heel erg mee. Jeroen wil iedere dag s*ks voor het slapen en ik heb hier steeds vaker helemaal geen zin in.”

Zwangerschap
In de eerste maanden van hun relatie konden Jennifer en Jeroen niet van elkaar afblijven. “We deden het zo veel en vaak als we konden. Heerlijk vond ik de s*ks met Jeroen.

Dat is eigenlijk altijd zo geweest, totdat ik zwanger raakte. De zwangerschap viel mij zwaar en ik had gewoon geen zin in s*ks. Ook na de geboorte had ik door de hormonen van de borstvoeding er nog weinig interesse in.”

Dagelijkse vrijpartij
De eerste maanden na de geboorte accepteert Jeroen dat Jennifer nog geen zin heeft in geslachtsgemeenschap.

“Maar toen ik na zes maanden stopte met de borstvoeding, wist hij niet hoe snel hij weer bovenop me kon duiken.

Vooral toen Kai eenmaal op zijn eigen kamertje ging slapen, wilde Jeroen maar wat graag weer terug naar onze dagelijkse vrijpartij.”

Lees ook
Russische powerlifter breekt beide knieën bij extreme oefening

Speel het spelletje mee
Jennifer hoort van al haar vriendinnen dat de s*ks na het krijgen van kinderen minder wordt en laat uit angst hiervoor Jeroen dus maar zijn gang gaan.

“Als hij om tien uur de televisie uitklikt en zegt: ‘zullen we lekker naar boven gaan?’, krijg ik al buikpijn. Na een lange werkdag of mamadag ben ik moe en wil ik het liefste gewoon slapen.

Om Jeroen niet te kwetsen en om te voorkomen dat ons seksleven instort, speel ik het spelletje mee.”

Smoesjes
Na de s*ks valt Jeroen als een blok in slaap, maar Jennifer ligt steeds vaker wakker. “Ik heb het gevoel dat dit s*ks-ding weleens heel slecht voor onze relatie kan zijn.

Steeds vaker bedenk ik smoesjes om later naar boven te komen of wacht ik na een etentje met vriendinnen met thuiskomen totdat ik weet dat hij slaapt.

Laatst dacht ik er zelfs over om maar weer zwanger te worden, zodat ik er een jaar van verlost ben. In een goed huwelijk zou je dit soort dingen niet moeten hoeven doen. En toch doe ik het…”

Ariana 18 is bloedmooi, maar meer behaard dan de meeste mannen

Vrouw geeft €45.000 uit om op een sekspop te lijken