in

De ex van Jessica probeerde haar baard in brand te steken

Jessica (37) staat beter bekend als ‘The Bearded Lady’. Ze wordt algemeen beschouwd als de vrouw met de meeste gezichtshaar ter wereld. Onlangs onthulde ze een hallucinant verhaal dat te maken heeft met haar ex-partner. Die probeerde immers – zo beweert Jessica – haar baard in brand te steken.

De 37-jarige uit Arizona, VS zit momenteel in een polyamoreuze relatie met vijf minnaars. Ze is wettelijk getrouwd met een van hen, een 71-jarige gepensioneerde marinier die ze meer dan tien jaar geleden ontmoette. Jessica is in de VS een tv-persoonlijkheid geworden nadat ze in 2012 debuteerde in de tv-show ‘Freak Show’. Maar ondanks haar ‘sterrendom’ was ze niet altijd zo zelfverzekerd. Jessica onthulde dat ze het in haar jeugd moeilijk had door pesterijen en een gewelddadige relatie.

Lees ook
Sophie Milzink deelt foto met super afgetraind zomerlichaam

“Nog altijd littekens onder mijn baard”
Jessica heeft PCOS (polycysteus ovarium syndroom) en fibromyalgie (een auto-immuunziekte). Haar prominent aanwezige gezichtshaar houdt verband met haar PCOS en andere gezondheidsproblemen, en door de aandoeningen en mislukte corrigerende operaties loopt ze nu permanent mank. Ze legde uit: “Ik heb altijd gezondheidsproblemen gehad, maar ben er nu pas achter gekomen dat ze allemaal met elkaar samenhingen. Ik had problemen met mijn rug en benen en er was ook steeds een opgeblazen gevoel en pijn.”

“Er zijn dagen dat ik niet uit bed wil komen door de mist van fibromyalgie en depressie,” ging ze verder. “Mijn hirsutisme houdt verband met PCOS. Sommige vrouwen krijgen dit probleem van hirsutisme pas na hun eerste kind.” Jessica heeft haar baard niet altijd zo omarmd als nu. Er waren tijden dat ze zich regelmatig moest scheren vanwege de maatschappelijke druk. “Ik scheerde en plukte mijn haar en mijn vroegere partner probeerde zelfs mijn gezichtshaar te verbranden,” zei ze. “Er zitten nog steeds littekens onder mijn baard.”

Lees ook
’De eerste keer voelde alsof ik in een pornofilm was beland’

“M*sbruik en huiselijk geweld”
Jessica hield haar baard verborgen en stond voortdurend in de schaduw van haar broers en zussen. Ze werd vaak in een pleeggezin gestopt en het werd steeds duidelijker hoe anders ze was dan haar omgeving. “Het leidde me naar een leven van m*sbruik en huiselijk geweld. Ik werd zelfs twee keer tot een huwelijk gedwongen in een poging het probleem af te wentelen, met de gedachte dat als ik maar snel genoeg zwanger zou worden, het gewoon zou ophouden,” vertelde ze. “Ik ben geslagen, mishandeld, verstoten en verkr*cht.”

“Er is glas naar me gegooid door dronken toeristen toen ik in Las Vegas werkte,” klonk het. “Nu heb ik een prachtig open huwelijk met een kleine groep van heel goede mensen. De seks tussen ons poly-tribe is ongelooflijk, maar het is niet alles. De steun en liefde die we voor elkaar hebben gaat over wederzijds respect. Voor de zielen die door soortgelijke problemen in het leven gaan, weet dat ik er voor jullie ben en van jullie hou,” besloot ze.

“Mijn vrouw wil drie keer seks per nacht, maar ik kan haar tempo niet volgen” Wat nu?

Op deze 3 manieren kan je ontdekken of je vriendin een orgasme aan het faken is