in

Dans op bruiloft gaat volledig mis: Bruidegom heeft hersenletsel na mislukte salto

Het had de mooiste dag van hun leven moeten zijn maar het liep uit op een drama. Tijdens de bruiloft van een Amerikaans stel probeerde de bruidegom een salto te maken op de dansvloer, maar dit ging volledig mis. Hij landde verkeerd en moest met spoed naar het ziekenhuis.

Lees ook
Klant wil ruim 24.000 euro terug van Limburgse prostituee omdat zij niet bij hem wil intrekken

De bruiloft vond plaats in september 2022. De bruidegom, Mike Mynatt, landde op zijn hoofd en lag ruim een maand in coma. Hij heeft zwaar hersenletsel en moet nu opnieuw leren lopen, eten en praten. Dat vertelt zijn vrouw Kelsey afgelopen week in meerdere TikTok video’s die al tienduizenden keren zijn bekeken.

De salto van Mike zou zijn bekende ’partytrick’ zijn. Maar zijn schoenen waren te glad én op de grond lag gemorst drinken. Hij gleed hierdoor uit, vertelt Kelsey in een van haar video’s.

Lees ook
Baffen gaat mis: Maiskorrel lag op mijn tong

Ondanks dat zij haar leven met Mike na de bruiloft waarschijnlijk anders had voorgesteld, blijft ze hem steunen en deelt ze zijn revalidatie uitgebreid via sociale media. Ook heeft een GoFundMe-campagne opgericht om geld in te zamelen om de ziekenhuiskosten te kunnen dekken, maar ook om vliegtickets te kunnen kopen zodat meer vrienden en familie hem kunnen bezoeken in het ziekenhuis.

Zes jaar celstraf geëist tegen man (23) wegens verkrachting en aanranding

Fiets van vermiste vrouw (25) gevonden bij sluis, duiker gaat opnieuw het water in