in

Carrie (53) vindt het drinken van haar eigen urine verslavend en vergelijkt het met champagne

Tegenwoordig zijn er veel nieuwe methoden om de gezondheid te verbeteren, van het uitsluiten van voedingsmiddelen uit het dieet tot het beoefenen van alternatieve yogascholen en meditatie. Sommige van deze methoden kunnen geforceerd aanvoelen en we vragen ons af of ze echt werken.

Maar een 53-jarige vrouw uit Colorado heeft het naar een heel nieuw niveau getild. Ze beweert dat ze dagelijks haar urine gebruikt om gezonder te worden. “Soms is het zout, soms smaakt het naar champagne”, zegt Carrie.

Lees ook
Maritza: ‘Vriend van mijn man laat steeds remsporen achter in onze wc’

Velen van ons zouden walgen bij de gedachte aan het drinken van urine, maar voor Carrie is het dagelijkse kost. Vier jaar geleden werd bij haar huidkanker vastgesteld en in plaats van traditionele medicatie, probeerde Carrie een alternatieve oplossing: haar eigen urine drinken.

Sindsdien is het geëscaleerd. Carrie gebruikt nu haar urine om onder andere haar haar te wassen, haar tanden te poetsen en haar neus en ogen te spoelen. Ze drinkt dagelijks ongeveer vijf glazen urine en beweert dat het gemakkelijker binnenkomt dan water.

“Ik hou van warme urine. Het is geruststellend. Mijn urine ruikt anders, afhankelijk van wat ik eet. Vandaag smaakt het anders dan vier jaar geleden. Soms is het zout, soms smaakt het naar champagne”, aldus Carrie tijdens een interview met TLC waarin ze praat over haar vreemde verslaving.

Lees ook
Victoria heeft opvallende verslaving: ‘Ik had onlangs een heet trio met een vader en zijn zoon’

Haar dochter Cassie is echter sceptisch over het nieuwe gezondheidsregime van haar moeder. Ze wil dat Carrie traditionele hulp zoekt in plaats van zelfmedicatie van urine. Maar Carrie weigert en beweert dat ze alleen op haar eigen urine zal vertrouwen en het vertrouwen in de conventionele geneeskunde heeft verloren.

“Van alles wat ik heb gelezen, ga ik dood als ik stop”, zegt Carrie in het segment. Het gebruik van urine voor medische doeleinden is een controversieel onderwerp en er is weinig wetenschappelijk bewijs om het te ondersteunen. Het is belangrijk om altijd medisch advies in te winnen voordat men besluit om alternatieve methoden te gebruiken.

Word je een beest in bed met ‘natuurlijke erectiepillen’? Wij deden de test!

Bol.com komt met geweldige frituurpan waar heel pak frikandellen in past