in

Boze vrouw pist jaar lang in theepot schoonouders

Sommige mensen kunnen nu eenmaal niet heel goed opschieten met de ouders van hun man of vrouw. Dat is niet heel raar.

Wat wél heel raar is: het ongenoegen over de schoonouders uiten door een jaar lang in de theepot waaruit zij thee drinken te plassen.

Dat is precies wat een vrouw uit India deed. Rekha Nagvanshi (30) uit de Centraal-Indiase staat Madhya Pradesh was niet gelukkig met haar uithuwelijking aan de 34-jarige Deepak. Op een dag verliet ze hem om weer bij haar eigen ouders in te trekken.

Lees ook
Lana geeft verloofde 2 keer per week borstvoeding, omdat het voedzaam is

Afspraak
“Hij behandelde haar als een slaaf”, zegt een vriendin tegen de Mirror. “En op een dag besloot ze dat ze er genoeg van had. Maar toen ze weg was smeekte hij haar om terug te komen, ook voor hun vierjarige dochter.”

Maar daar wilde Rekha wel een voorwaarde aan verbinden: Deepak moest wassen, koken en haar voeten masseren.

Schoonouders
Deepak ging akkoord, maar toen zijn ouders lucht kregen van de afspraak werden ze witheet. Dat maakte Rekha op haar beurt dan weer boos.

Ze besloot wraak te nemen en schotelde haar schoonouders vanaf dat moment steevast thee met urine erin voor.

Lees ook
Condooms worden kleiner zodat ze passen voor iedereen

Ze hield het bijna een jaar vol. “We kwamen er een paar keer per week”, zegt de schoonmoeder. “En elke keer stond ze voor ons klaar met een brede glimlach en een kop thee.”

Gehurkt
Maar op een dag komt de smerige wraak van Rekha aan het licht. Als de schoonmoeder onverwachts de keuken binnenloopt treft ze haar schoondochter gehurkt boven de theepot aan.

De geschokte schoonouders rennen daarna bijna naar de politie. Die kan ze echter niet helpen. Hoewel smerig is wat Rekha deed geen misdaad.

De schoonouders proberen het nu via private vervolging, maar of dat werkt is onzeker. Wel schijnen Deepak en Rekha nu definitief uit elkaar gegaan te zijn.

Het is officieel bewezen! Van paaseitjes val je af!

Nieuw: koop een scheet in een potje