in

Bol.com komt met geweldige frituurpan waar heel pak frikandellen in past

Als je na een avondje stappen thuiskomt en nog steeds honger hebt na het broodje kebab in de stad, dan is de frituurpan vaak de beste oplossing. Je gooit er een paar frikandellen in en klaar is kees. Maar het mandje van je frituurpan zit vaak vol met vijf frikandellen en dat is vervelend als je vrienden hebt die blijven langskomen. Gelukkig komt Bol.com nu met een frituurpan waar een heel pak frikandellen in past.

Deze XL-frituurpan met drie manden is ideaal voor de liefhebbers van frikandellen. Als je een kleine eter bent en genoeg hebt aan een paar mini-snacks, dan kun je kiezen voor een mini-frituurpan. Maar echte kroegtijgers kiezen vaker voor een paar broodjes frikandel, met een flinke klodder saus om het af te maken. Het probleem is dat de meeste frituurpannen niet zijn gebouwd voor fans van deze oerhollandse snack, maar Bol.com heeft de oplossing gevonden.

Lees ook
Marilyn is al 15 jaar verslaafd aan neusspray: 'Alles geprobeerd'

Met deze XL-frituurpan kun je samen met je vrienden naar hartenlust frikandellen eten. Je hoeft je nachtkastje met ingebouwde frituurpan dus niet meer te gebruiken, want dit model heeft behalve twee kleine manden ook een XL-variant waar je de inhoud van een complete doos frikandellen in kunt bakken. Zo heb je en je vrienden binnen no-time een stapel van deze heerlijke snack op je bord.

Deze frituurpan (of vetpan, friteuse) is geschikt voor het frituren van grote porties snacks en patat (of friet). Je kunt er flinke porties van 750 gram patat (of friet) in frituren en een kilo frikandellen bakken is voor dit apparaat ook geen enkel probleem. Dit model scoort 4,2 sterren van de 5 sterren in de reviews, dus er zijn veel tevreden studenten en kroegtijgers die deze frituurpan al gebruiken.

Lees ook
Sanne is 23 en verdient zesduizend euro netto

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de frikandellen-wereldkaart bij de hand te nemen, maar dan moet je de deur weer uit. Deze frituurpan is de oplossing voor hongerige mensen die zo snel mogelijk een flinke stapel frikandellen willen eten. Het model is gemakkelijk schoon te maken en eenvoudig in gebruik. Met één druk op de knop is hij klaar voor gebruik, want je hebt al genoeg aan je bezopen kop als je midden in de nacht thuiskomt. Je kunt deze handige frituurpan kopen op de website van Bol.com. Eet smakelijk!

Carrie (53) vindt het drinken van haar eigen urine verslavend en vergelijkt het met champagne

Sofia doet het met al haar vrienden en vriendinnen