in

Blonde bom laat echtgenoot met andere dames van bil gaan: ‘Ons seksleven is nu pas fantastisch’ (foto’s)

Maak kennis met de 37-jarige Monica Huldt. Een dame die voor een heel lange tijd in monogaam relatie zat, maar uiteindelijk besloot om aan haar echtgenoot de toestemming te geven om ook s*ks te hebben met andere vrouwen.

Monica is overigens niet zomaar iemand. Zo is ze immens populair op OnlyFans en verdient een slordige 200.000 dollar per maand met pikante filmpjes en foto’s.

Haar man met met eender wie in bed duiken
In een interview praatte ze heel open over haar eigen s*ksleven en deze van haar man. Zo hadden ze enkele jaren geleden behoorlijk grote problemen in hun relatie vanwege een toen heel laag libido van Monica.

Ze had echt maar heel weinig zin in s*ks en dit soms tot frustratie van haar man die wel graag meer zou rampetampen.

Na veel gesprekken besloot ze om haar man de toestemming te geven om ook met andere vrouwen in bed te duiken. Het bleek haar beste beslissing ooit te zijn:

Lees ook
Vrouw met ‘twee vagijns’ zegt dat ze eentje gebruikt voor werk en de andere voor haar privé

“Ik had toen een heel laag libido en ben blij dat ik de beslissing nu heb genomen om hem toestemming te geven om s*ks te hebben met andere vrouwen.

Ik vertrouw mijn man ook voor de 100% en ik denk dat anderen betrekken bij ons huwelijk ons s*ksleven nu net geweldig heeft gemaakt en ons huwelijk is nu dan ook veel sterker.”

Monica wil wel maar één man
Hoewel haar echtgenoot John dus met andere dames van bil mag gaan, kiest Monica er dan weer voor om niet met andere mannen in bed te duiken.

Haar libido is hoger dan vroeger, maar nog niet zo hoog als deze van haar man. Zij is dan ook perfect gelukkig om enkel s*ks te hebben met maar één man.

Wel doet ze nu af en toe een trio met haar wederhelft en een extra vrouw. Iets waar ze wel echt van kan genieten:

“Een trio de eerste keer was een beetje ongemakkelijk in het begin, maar uiteindelijk vond ik het wel heel leuk.

De eerste keer was enkel voor het plezier, maar de tweede keer plaatsten we het ook op mijn OnlyFans-pagina. Het verbaasde me hoe gemakkelijk ik me erbij voelde.”

Lees ook
Juf Christina (29) krijgt stevige celstraf nadat ze trio had met twee studenten

Wel vertelt Monica dat John nooit met deze dames alleen op date gaat. Het is puur fysiek en dus niet emotioneel. Ze komt zelfs met zware woorden.

Zo vindt Monica dat de afspraken die zij heeft met haar man eigenlijk het geheim zijn voor een lang en gelukkig huwelijk en iedereen zou het volgens haar dan ook kans moeten geven:

“John gaat niet op dates met die vrouwen, het is puur fysiek. Meestal gebeurt het bij ons thuis ook en soms eens in een hotel. Hij smst wel met hem, maar niets daarvan is geheim.

Ik ben altijd op de hoogte. We gaan soms zelfs op restaurant met één van deze vrouwen, maar hij doet dat nooit zonder mij. Ik heb dan ook geen problemen met mijn man te delen. Ik vind het zelfs s*xy.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Monica Huldt (@_swedishbella_)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Monica Huldt (@_swedishbella_)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Monica Huldt (@_swedishbella_)

Politieagent laat vrouw in snikhete auto zitten zodat ze voelt wat haar hond moest aanvoelen! Wat een top idee!

Vader liet overleden jongen (4) die smeekte om voeding handgel drinken