in

Black Alien’ toont hallucinante voor-en-na-foto’s: “Vroeger was ik echt een knappe vent!”

Een man die zichzelf heeft veranderd in een ‘Black Alien’, zei in een recent interviews dat hij vroeger een ‘zeer aantrekkelijke man’ was voor zijn transformatie. Hij ziet er op z’n minst toch een beetje anders uit, naar onze bescheiden mening.

Anthony Loffredo heeft uitgebreide lichaamsmodificatieprocedures en tatoeagesessies ondergaan in een poging om zijn fysieke uiterlijk volledig te veranderen. De Franse man heeft twee vingers, zijn neus en oren laten verwijderen, evenals armimplantaten laten plaatsen, zijn tong gespleten en zijn oogballen getatoeëerd. Hij hoopt ook een been te laten verwijderen, aangezien hij vindt dat zijn transformatie pas voor 57 procent voltooid is.

“Mensen zijn vaak veroordelend”
Zijn nieuwe uiterlijk is echter niet direct door anderen geaccepteerd, waarbij Loffredo onthult dat mensen vaak erg veroordelend zijn en dat hij vaak te maken krijgt met kwetsende opmerkingen op sociale media. Gevraagd naar zijn uitgebreide fysieke veranderingen in een nieuwe documentaire van Channel 4, beweert hij dat hij tevreden is met zijn nieuwe look omdat zijn oude ‘sexy’ lichaam niet het juiste voor hem was.

Lees ook
Politie vindt 21 vagina’s in vrieskist psychopaat

In de reportage gaat de ‘Black Alien’ in gesprek met filmmaker Arthur Bruel, waarbij er onder andere voor- en na-foto’s getoond worden, waaronder een close-up waarop Loffredo geen enkele modificatie heeft en een andere waarop hij in de camera kijkt terwijl hij zijn armen kruist. “Toen was ik gelukkig, maar ik zat niet in het juiste lichaam,” vertelt hij. “Maar je was een heel knappe vent,” reageert Bruel. “Heel sexy,” antwoordt Loffredo.

“Ik ben dezelfde persoon!”
Wanneer Bruel vraagt waarom hij heeft besloten om te veranderen, zegt Loffredo: “Maar ik ben dezelfde persoon! Hetzelfde hart! Maar het is niet mijn lichaam, mijn echte lichaam.” De ‘Black Alien’ zegt ook dat hij ‘diep van binnen’ niet gelukkig was met zijn oude lichaam. Later in de documentaire praten Loffredo en Bruel met mensen in Mexico, waar Loffredo momenteel woont. Een man vraagt of Loffredo zijn intieme delen heeft getatoeëerd, en hij bevestigt dat hij dat heeft gedaan.

Lees ook
Iris (80) zegt dat toyboy liefje Mo (35) niet uit is op haar geld

“Ja, mijn intieme delen zijn getatoeëerd”
“Ja, dat heb ik!” zegt hij lachend. En dan ontmoet Loffredo twee vrouwen op een bank die duidelijk interesse in hem tonen. “Toon me je tong!” vraagt een vrouw, voordat ze meer vragen stelt over de groene kleur ervan. “Het is getatoeëerd, het is inkt,” antwoordt Loffredo, ogenschijnlijk onverstoord door de fascinatie van de vrouw voor hem. “Vind je Anthony sexy?” vraagt Bruel de vrouw één op één. “Ja!” lacht ze, voordat ze toevoegt dat ze hem aantrekkelijk vindt. Nu ja, smaken verschillen… En de dames maken geen kans, want Loffredo onthult aan Bruel dat hij al een vriendin heeft in Mexico-Stad. Dus misschien is hij nu gewoon een ander soort ‘sexy vent’.

Hieronder kun je de volledige reportage bekijken:

Vrouw verliest been nadat ze vast komt te zitten op loopband van luchthaven

“Telkens we vrijen steekt mijn vriend geld in een pot. Hoe meer we het doen, hoe groter mijn kerstcadeau”