in

Ben jij de volgende kandidaat voor ‘Blind Geneukt’?

Vond jij het tv-programma ‘Blind Getrouwd’ ook wat flauwtjes? Maak je dan klaar voor het tweede seizoen van ‘Blind Gen*ukt’!

Dat concept van p*rnomaakster Elise van Vlaanderen, waarbij twee wildvreemden mekaar geblinddoekt bestijgen, was in het eerste seizoen al een groot succes.

Maar voor het tweede seizoen wil ze graag nog een stapje verder gaan. En daarvoor zou ze jou wel eens kunnen gebruiken…

Wij krijgen het aan die van ons niet verkocht, maar als jij (eventueel mét wederhelft) geïnteresseerd bent: niet twijfelen!

Wat is er immers spannender dan naar bed gaan met iemand die je niet kent, en pas achteraf van elkaar te weten komen hoe je eruit ziet.

Je geeft mekaar onderweg wat instructies, gaat voor de rest volledig op de tast af, en werkt (hopelijk samen) naar een geweldig intense climax toe. En achteraf heb je met de video nog een leuk aandenken ook.

Lees ook
Bewezen: zingen met collega’s zorgt voor minder stress op het werk

Begint jouw nederregio al te kriebelen? Aarzel dan niet om je aan te melden op de website of Instagram-pagina van Elise van Vlaanderen.

Wij spraken met haar voor wat meer duiding, en omdat wij het zijn deed ze er nog wat foto’s van de meest recente opnames bij ook.

Hey Elise! Wat een zot idee toch, die Blind Gen*ukt.
Elise van Vlaanderen: (enthousiast) Ja, hé! Het is echt een super concept. We hebben net de eerste twee afleveringen gefilmd, en ik kan het echt niet anders zeggen: het is geweldig!

Het is echt één van de leukste dingen om te doen als pornomaker, omdat het op geen enkele manier te vergelijken is met een gewone opname.

Normaal weet je wie er voor je neus staat en wat er gaat gebeuren… Maar nu kan je niet zeggen ‘wil je even dit of dat doen’, en is het dus ook voor ons afwachten wat het gaat worden.

Waar haal je de kandidaten? Zijn dat je gewoonlijke acteurs?
Elise: Nee, dat is net het leuke. Heel wat artiesten uit de sector zeiden meteen ‘ja, dat wil ik zeker doen!’, maar ik heb er dit seizoen uitdrukkelijk voor gekozen om mensen te gebruiken die nog nooit voor onze camera zijn geweest.

Lees ook
Dit zit er allemaal in een frikandel

Op die manier wordt het nóg echter, nóg spannender. De ultieme blind date eigenlijk, hé (lacht).

Natuurlijk maak ik het mezelf op die manier niet per sé makkelijker, aangezien het nu wel moeilijker is om aan mensen te geraken. Maar goed… het resultaat is die moeite zeker waard.

Bij deze doe ik dus ook graag nog eens een oproep aan jullie lezers: als er geïnteresseerden tussen zitten, twijfel niet om je aan te melden.

Al moet ik wel meteen toegeven dat ik vooral nog vrouwen zoek, mannen stellen zich in overvloed kandidaat (lacht).

Maar ook koppels, homo’s, of lesbiennes mogen zéker iets laten weten. Dat is wat meer out of the box, en of dat goed bekeken gaat worden is nog maar de vraag, maar het lijkt me gewoon heel plezant en spannend om die opnames te doen.

Wetenschap: kale mannen stralen meer mannelijkheid, succes en intelligentie uit

Stewardess verkocht seks tussen vluchten en bood passagiers ‘pikante ervaringen’ in de lucht aan