in

Baby van 9 maanden oud op achterbank ontvoerd uit auto

In de Amerikaanse staat Alabama is een meisje van negen maanden oud al meer dan veertien uur vermist nadat ze werd meegenomen door carjackers in de auto van haar papa. De politie vreest dat het kindje in gevaar is. “Ik hoop dat wie haar ook heeft voor haar zorgt”, aldus de tante van de kleine Harlow.

Lees ook
Als de baby huilt slaan bij Ahmad (22) de stoppen door, hij breekt haar ribbetjes en probeert haar te wurgen

Harlow Darby Freeman zat in een autostoeltje in de wagen van haar papa die zich geparkeerd had voor het huis van een vriend en kort naar binnen ging. Carjackers zagen toen hun kans om er met de auto vandoor te gaan, met Harlow nog op de achterbank.

De familie van de baby geeft 5.000 dollar voor informatie die leidt tot haar veilige terugkeer. “Ik weet gewoon dat geld soms praat. Mensen die iets weten, zullen misschien iets zeggen als ze er geld voor aangeboden krijgen”, zei de tante van het meisje aan de Amerikaanse tv-zender ‘CBS 42′.

Lees ook
Meisje (1) hersendood verklaard, stiefvader (19) verdacht van mishandeling

Volgens de politie zijn alle middelen op lokaal, staats- en federaal niveau ingezet bij de zoektocht. “De voornaamste prioriteit op dit moment is het vinden van het kind”, klonk het nog.

Hond zakt in elkaar na bevrijding uit bestelbus

Mysteries verdwijning peuter Émile (2): Is hij aangereden door een voertuig?