in

Baby hoort vaders stem maandenlang door de baarmoeder en glimlacht na geboorte

Baby’s hebben het vermogen om geluiden in de baarmoeder te horen vanaf ongeveer 16 weken oud; het is een bekende gewoonte van vele ouders om voor hun kleintjes te zingen terwijl ze zich nog in de baarmoeder bevinden, met de gedachtegang dat dit hen kan helpen om te kalmeren als ze dezelfde liedjes horen na hun geboorte.

Een koppel uit Brazilië heeft dit fenomeen zelf recentelijk meegemaakt, toen hun dochtertje voor het eerst buiten de baarmoeder de stem van haar vader hoorde, zoals werd gemeld door La República. Flavio Dantas en zijn partner, Tarsila Rosa, waren ongelooflijk opgewonden over de komst van hun dochtertje Antonella.

Lees ook
Agent waarschuwt om niet naakt te lopen en te masturberen: ‘Opgewonden van de zon? Blijf thuis’

De aanstaande vader uit Rio de Janeiro sprak iedere ochtend, voordat hij naar zijn werk vertrok, met zijn ongeboren dochtertje. Flavio had echter geen idee van de reactie die hij zou krijgen zodra zijn dochtertje was geboren. Tarsila merkte op dat de baby in haar buik actiever werd wanneer ze de stem van haar vader hoorde.

Toen Antonella op 11 augustus arriveerde, wat in Brazilië Vaderdag is, was haar gezicht een plaatje toen ze voor het eerst haar vader buiten de baarmoeder hoorde praten. Antonella’s gezicht lichtte op toen ze haar vader hoorde spreken, en Flavio kon zijn tranen niet bedwingen.

Lees ook
Pikante voorproef van nieuwe fotoshoot onthuld door Nicol Kremers

“En het is dat moment waarop mensen alle pijn vergeten en zich concentreren op de meest oprechte glimlach van allemaal. Mijn prinses werd geboren op Vaderdag,” schreef Tarsilo in een Facebook-bericht.

De ontroerende foto van dit speciale moment ging meteen viraal, en trok wereldwijd de aandacht in de media. Deel deze foto gerust als dit ook jouw dag een beetje heeft opgefleurd.

Dit gebeurt er met je als je nooit meer van bil gaat

Vrouw probeert haar 3 kinderen te vermoorden door haardroger opzettelijk in badkuip te laten vallen