in

Automobiliste ramt bakkerij en laat daarna ernaast haar nagels doen

We hebben allemaal dagen waarop dingen niet volgens plan lopen, maar dit is wel heel extreem!

Simran Bawa, eigenaar van Guilty Pleasurez Dezzert Cafe in Vaughan (Canada), wist niet wat ze meemaakte toen ‘s ochtends vroeg een vrouw haar bakkerij binnenreed.

Wat daarna volgde was nogal bizar: de vrouw stapte uit haar voertuig en om haar nagels te laten doen in een naburige salon.

Lees ook
Marc van der Linden verlamd door herseninfarct

Op videobeelden van het incident is te zien hoe de auto tegen de winkelpui van de bakkerij botst, gebroken glas en beschadigd gebak achterlatend.

Bawa vertelde aan blogTO dat de echtgenoot van de automobiliste haar auto kwam ophalen. Toen de vrouw werd gevraagd of alles in orde was, moest ze schijnbaar giechelen.

Nog opmerkelijker was dat de nagelstudio aanbood om haar afspraak naar de volgende dag te verzetten, maar ze weigerde, omdat ze de volgende dag een feestje had.

“Misschien was ze in schok, maar je kunt niet in schok zijn en dat soort dingen zeggen,” vertelde Bawa. De automobiliste is nergens voor aangeklaagd, maar Bawa geeft aan dat dat ook niet haar prioriteit is, die is het herstellen van haar zaak.

Lees ook
Man zet isolatieschuim in geslachtsdeel en kan niet meer urineren, mogelijk permanent verminkt

Volgens het politierapport had de vrouw het rempedaal voor het gaspedaal verwisselt. Gelukkig raakte niemand gewond. Als de bakkerij open was geweest, had het veel erger kunnen zijn.

De bakkerij is tijdelijk gesloten voor werkzaamheden. Momenteel onderhandelt Bawa met een verzekerings- en bouwbedrijf om het probleem te verhelpen. Het kan echter weken, of zelfs maanden, duren voordat de bakkerij weer in de oorspronkelijke staat is.

We hopen dat Bawa haar zaak weer zo snel mogelijk kan openen!

Regelmatig masturberen is hartstikke gezond, zeggen onderzoekers

81-jarige sleurt meisje (12) bosjes in en verkracht haar