in

Artsen proberen Naoufel (6) wakker te krijgen, maar dat is nog niet gelukt: ‘Je hoort hem alleen kreunen’

De 6-jarige Naoufel is, vijf dagen na de gruwelijke aanrijding op een zebrapad in Den Haag, nog steeds niet wakker. Het jongetje werd eerst in coma gehouden, maar ging woensdag van de slaapmedicatie af. Sindsdien proberen artsen hem wakker te krijgen, maar tot nu toe zonder resultaat. ‘Je hoort hem alleen kreunen’.

Lees ook
Michael B. (37) zet pistool tegen hoofd eigen kinderen en dwingt ze cocaïne snuiven

Inmiddels heeft een 19-jarige man heeft zich bij de politie Den Haag gemeld na een ernstige aanrijding maandagavond op de Loosduinsekade, waarbij de 6-jarig Naoufel zwaargewond raakte, meldt de politie. Ook heeft de politie in de Uitenhagestraat in Den Haag een auto in beslag genomen die mogelijk bij de aanrijding betrokken was. De auto wordt onderzocht.

De politie verdenkt de man die zich gemeld heeft van betrokkenheid bij de aanrijding. Hij wordt binnenkort verhoord. De aanrijding was op de kruising van de Loosduinseweg en de Gaslaan. Het aangereden kind raakte zwaargewond en ligt in coma. De bestuurder, die het rode stoplicht negeerde, is „geen moment” gestopt en doorgereden na het ongeluk, meldde de politie eerder.

Lees ook
Sarah (12) in coma door vapen: Longen zijn helemaal op

Het gezin van de jongen stak rond 20.30 uur de weg over bij een oversteekplaats voor voetgangers. De jongen was bijna aan de overkant toen de automobilist het rode stoplicht negeerde en hem aanreed. Het kind werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Nieuw studie lost seksueel mysterie op: hier komt vloeistof tijdens het squirten vandaan

‘Statushouders Utrecht nemen meteen ontslag na verkrijgen huurwoning’