in

Anthon ondergaat transformatie tot alien – Wat bezielde hem? Hij was zo knap!

Deze volledig getatoerde man wil een zwarte alien worden. Hij is inmiddels al goed op weg. De volgende stap was het verwijderen van zijn neus en bovenlip.

En nog vele andere bizarre modificaties…. Hij heeft nu moeite met spreken en ademen. Wat is de volgende stap voor het Black Alien Project?

Buitenaards wezen
Anthony Loffredo, 32, heeft zichzelf bedekt met tatoeages en piercings om zichzelf eruit te laten zien als een buitenaards wezen.

De Fransman heeft zijn transformatie, die hij het Black Alien Project heeft genoemd, vastgelegd met foto’s die zijn gepost voor zijn duizenden volgers op Instagram.

Lees ook
Chirurg snijdt in baby tijdens keizersnede: “Niet erg, het is maar in het hoofdje”

Hij bezocht de in Barcelona gevestigde modifier Oscar Marquez om de procedure van het verwijderen van zijn neus, te ondergaan, aangezien het illegaal is in zijn geboorteland Frankrijk.

De extreme chirurg voerde de operatie uit die bekend staat als een “rhinotomie” – waardoor Anthony een gapend gat in zijn gezicht heeft.

Loffredo schreef over de ervaring: “Dankjewel @oscarmarquezbodymod, je zult mijn leven hebben gemarkeerd … nu kan ik dankzij jou met opgeheven hoofd lopen. Ik ben trots op wat we samen hebben gedaan.”

Tongsplitsing
Hij had eerder ook zijn beide oren operatief verwijderd om er meer buitenaards uit te zien, en riskeerde tongsplitsing, waarbij het spierorgaan in tweeën werd gesneden met een scalpel.

Daarnaast durfde Anthony het aan om zijn oogballen te laten tatoeëren, ook al kan de inkt je blind maken. Liever hem dan wij zeggen we maar.

Lees ook
Irene Schouten lag in de tuin, en besloot een fijne selfie te maken!

Om meer op een buitenaards wezen te lijken, liet Anthony ook huidpiercings in zijn gezicht plaatsen, waardoor zijn huid een hobbeliger textuur krijgt.

Hij heeft nu een soort schubben als reptielachtige stijl op zijn voorhoofd en gebeitelde lijnen over zijn jukbeenderen. Nogmaals, wat een gek er voor over heeft.

Geen spijt
Ondanks zijn ooit zo knappe uiterlijk vóór de operatie, heeft Anthony geen spijt van zijn transformatie.

In 2017 vertelde hij de Franse krant Midi Libre: “Al op zeer jonge leeftijd ben ik gepassioneerd door mutaties en transformaties van het menselijk lichaam.

Ik realiseerde me dat ik mijn leven niet leidde zoals ik wilde. Ik stopte alles op mijn 24e en vertrok naar Australië.”

Wat de volgende stap zal zijn, weet Anthony nog niet. Wij zijn ieder geval heel erg benieuwd naar het vervolg.

Dit doodenge nieuws over de zonnebank moet iedereen weten

Peuter (2) sabbelt aan gebruikt condoom bij McDonald’s