in

Annie (26) duikt bed in met 300 mannen per jaar: ”Soms 5 per dag”

De 26-jarige Annie Knight, een aantrekkelijke blondine uit Australië, heeft het afgelopen jaar een zeer actief liefdesleven gehad. In een openhartig interview bij het programma ‘The Kyle and Jackie O Show’ onthulde ze in 2022 dat ze met meer dan 300 mannen heeft geslapen.

Annie is erg open over haar avonturen. Ze maakt gebruik van dating-apps en heeft een selecte groep minna*rs die haar helpen bij het ontmoeten van ‘300 mannen’.

Op sommige dagen had ze zelfs intieme ontmoetingen met vijf mannen. Wat drijft iemand tot dit gedrag?

Voor Annie betekent de daad meer dan alleen fysieke bevrediging. Ze ervaart een diep gevoel van welzijn en empowerment door haar keuzes.

Lees ook
Melanie (43) kan geluk niet op: ‘Eindelijk ontmaagd’

Ze deelde zelfs een bijzonder avontuur waarbij ze een vluggertje beleefde onder een tafellaken in een restaurant. Ze geeft toe erg ondeugend te zijn en weinig grenzen te hebben.

Veel mensen vragen zich af waar Annie de tijd vandaan haalt om zoveel mannen te ontmoeten en intieme relaties te hebben.

Ze werkt niet en leeft deels van inkomsten uit het verkopen van expliciete foto’s en video’s op het platform ‘AlleenFans’.

Haar verleidelijke foto’s zijn zeker niet bedoeld voor Instagram, maar vinden veel waardering bij haar publiek.

Het is dan ook niet verrassend dat er maar weinig mannen zijn die een avontuurtje met de blondine afslaan.

Natuurlijk zijn er ook momenten waarop Annie mannen moet teleurstellen, vooral wanneer ze bizarre verzoeken ontvangt.

Zo vertelt ze over een man die haar vroeg om een uitgebreid scenario na te spelen waarbij zij de rol van de vrouw van zijn beste vriend op zich moest nemen.

Lees ook
Heftig: Jade (19) ging bijna dood door het drinken van energiedrank

Hoewel hij haar daar flink voor wilde betalen, heeft ze vriendelijk bedankt voor dit vreemde verzoek.

Ondanks alle openheid en avonturen heeft Annie ook haar privacy en grenzen. Het is duidelijk dat ze geniet van haar actieve liefdesleven en haar eigen keuzes maakt.

Haar verhaal en openheid hebben ongetwijfeld veel reacties opgeroepen, maar uiteindelijk is het haar leven en haar vrijheid om te beslissen met wie ze haar intieme momenten deelt.

Hieronder zijn enkele foto’s van Annie te zien. Als je geïnteresseerd bent, kun je misschien een berichtje sturen en wie weet word je door haar selectiecommissie goedgekeurd voor een ontmoeting.

Het is echter essentieel om respect te hebben voor haar grenzen en wensen.

Jongen van 10 jaar doodgeschoten

Amy (32) verbreekt haar verloving met een geest: “Ging te veel vreemd met andere geesten”