in

André Hazes vraagt Monique Westenberg tóch weer ten huwelijk

André Hazes en Monique Westenberg hebben niet de meest standvastige relatie die we kennen. André heeft in de loop der jaren heel wat vrouwen versleten terwijl hij iedere keer weer terug mocht komen bij Monique. De eerste andere vrouw die in het leven van André kwam was natuurlijk Bridget Maasland. André bleek een zwak te hebben voor oudere vrouwen, hij zou haar zelfs ten huwelijk gevraagd hebben.

Echter was de vlam na 3 maanden alweer uitgedoofd. Monique was binnen no time weer in beeld en ook zij kreeg een huwelijksaanzoek van André. Deze werd zelfs gefilmd en behoorlijk groots aangepakt. De twee leken niet meer kapot te krijgen. Maar daar was Sarah van Soelen en dat bleef ietsjes langs aan dan bij Bridget. Ook Sarah heeft een aanzoek van André gekregen volgens de welbekende juicekanalen. Echter een periode van verboden middeltjes heeft deze relatie kapot gemaakt.

Lees ook
Ben jij vaak vergeetachtig? Dan ben je gewoon intelligent!

André Hazes vraagt Monique voor de 300ste keer ten huwelijk!
Er zijn vervolgens verschillende andere vrouwen geweest in het leven van André. Iedere keer wanneer het uit was, kwam hij weer terug in de open armen van Monique. Het moet toch een keertje voorbij zijn tussen die twee, zou je denken. Maar dat blijkt niet het geval. Vorige week liet Yvonne Coldeweijer weten dat het opnieuw uit is tussen André en Monique. Zo’n 5 dagen lang. Echter heeft André, volgens Coldeweijer, nu opnieuw besloten om Monique ten huwelijk te vragen. Dit zou zijn om de nieuwe documentaire, het tweede deel, meer invulling te geven. Er wordt al langer gesproken over een mogelijk huwelijk in de documentaire van André. Dat lijkt er nu toch echt aan te komen:

Lees ook
Heleen van Royen deelt poedelnaakt vakantiekiekje

70-jarige vrouw neergestoken in haar huis

Jonge vrouw omsingeld en aangerand door groep joelende Eritreeërs