in

‘André Hazes jr. gaat er met beste vriendin Monique vandoor’

André Hazes en Monique Westenberg zouden achter de schermen hard aan hun relatie werken. Dat is ook wel nodig, want Monique is er tot nu toe niet in geslaagd haar man vast te houden.

Trouwen / Familieplannen
Zo heeft André haar al meermaals ingewisseld. Bridget Maasland, Sarah Salah en Sarah van Soelen namen haar plaats in. Alle drie deze dames zouden door André ten huwelijk gevraagd zijn, of te horen gekregen hebben welke familieplannen hij met hun had.

Lees ook
Nederlander die dochtertje (6) in slaap misbruikte niet naar gevangenis, maar moet het land uit

Yvonne Coldeweijer
Afijn, Yvonne Coldeweijer last gisteren een geheime brief van André voor, die hij gericht had aan Sarah van Soelen. Daar stonden niet zulke aardige dingen over de moeder van zijn kind in.

Over Coldeweijer gesproken, die begint een eigen wedkantoor. Ze denkt niet dat André en Monique ooit nog bij elkaar komen en denkt dat hij op korte termijn een ander presenteert. De vraag is of hij deze dame ook ten huwelijk gaat vragen of dat hij haar misschien voorstelt om te gaan samenwonen.

Lees ook
'Pas op voor ontploffende kruiken', Sandy zit onder enorme brandwonden

Bij Yvonne kun je nu geld inzetten op de volgende partner van André. Ze schrijft: ”Je mag nu je geld inzetten op welke vriendin van Monique als eerst ten huwelijk gevraagd zal worden door Dré. Links of rechts.”

Gevonden lichaam is van vermiste Silvana Heber (36): ‘We zijn zwaar getroffen en diepbedroefd’

Koerier (49) DPD dood aangetroffen door collega’s in bestelwagen: hij werkte tot 14 uur per dag