in

Als de baby huilt slaan bij Ahmad (22) de stoppen door, hij breekt haar ribbetjes en probeert haar te wurgen

Een jonge moeder denkt dat haar acht maanden oude baby in vertrouwde handen is bij haar dan 22-jarige vriend. Maar terwijl zij elders borrelt, slaan in haar woning in Austerlitz bij hem de stoppen door. Hij slaat het meisje, poogt haar te wurgen, gooit haar hardhandig op bed, wil haar verstikken met een deken en slaat zo hard dat al haar ribbetjes breken. Ze overleeft het wonder boven wonder.

Lees ook
Overleden persoon blijkt vermiste Frank

In de rechtbank zei Ahmad gisteren dat het gehuil van de baby hem deed denken aan Syrië. Daar heeft hij naar eigen zeggen een trauma opgelopen.

“Ik heb vanuit het diepste van mijn hart zo vreselijk veel spijt, ik heb haar nooit pijn willen doen”, aldus Ahmad. Hij heeft met zijn daden niet alleen een onschuldig kindje bijna vermoord, maar heeft ook de echte vader een trauma bezorgd. Die zegt:

Lees ook
Tuinman schrikt en amputeert eigen arm met kettingzaag

“Ik mocht als enige mee toen ze een scan moest doen om te kijken of er hersenletsel was. Haar kleine handje greep mijn vinger vast. Later heb ik het bloed van mijn eigen dochtertje van de muur moeten vegen. Zo onwerkelijk. Ik snap het niet, het leek zo’n vriendelijke jongen.”

Over twee weken wordt er uitspraak gedaan.

Koppel betrapt wildvreemde man tussen de kinderen in bed

‘Temptation’ Megan vanochtend uit bed gelicht wegens belastingfraude: “Er loopt een gerechtelijk onderzoek”