in

Alice (4) doodgebeten door hond van buren

In de Britse stad Milton Keynes, in het zuidoosten van Engeland, is een vierjarig meisje dinsdag in haar tuin doodgebeten door een Amerikaanse buldog van de buren. De politie kwam kort na de aanval, omstreeks 18.00 uur, ter plaatse, maar voor de kleine Alice Stones kon geen hulp meer baten. De kleuter overleed ter plekke. De hele buurt is erg aangedaan door het tragische ongeval. “Het is hartverscheurend dat we haar nooit meer gaan terugzien”, klinkt het.

De vierjarige Alice Stones werd dinsdag aangevallen door een Amerikaanse buldog in de achtertuin van het huis waar ze samen met haar alleenstaande moeder woonde. De hond liep daarna nog even door de straten, maar werd uiteindelijk door de politie doodgeschoten. De baasjes van de buldog, een gezin dat in de buurt woont, hadden het dier ongeveer acht weken geleden geadopteerd uit een opvangcentrum.

Lees ook
Horror: Vermiste Emma (31) levend gevonden nadat ze dagenlang vastzat in modder

Er vielen geen andere gewonden bij het incident en er is ook niemand opgepakt, zo meldt de politie. De nabestaanden van Alice krijgen nu psychologische bijstand.

“Mijn kindje, ze is dood!”
Buren van Alice getuigen dat ze wel geschreeuw hadden gehoord, maar dat ze de ernst van de situatie niet meteen inzagen. “Ik dacht dat het lawaai van iemands televisie kwam”, vertelt een buurtbewoner. “Nadien deed ik mijn raam open en hoorde ik iemand schreeuwen en huilen. Ik wist totaal niet wat er aan de hand was. Een vriend van mij die dichter bij het huis woont, zei dat ze een vrouw hoorde roepen: ‘Mijn kindje, ze is dood, ze is dood!’.”

Lees ook
Help mijn juf op de foto wilt seks met mij: Moet ik de politie inschakelen?

Buurvrouw Rita Matthews beschrijft de kleine Alice als “een vrolijk en gelukkig kind”. Matthews zag Alice regelmatig met haar moeder naar school wandelen. “Ze liep altijd hand in hand met haar mama. Het is hartverscheurend dat we haar nooit meer gaan terugzien”, reageert de 36-jarige buurvrouw. Buren hebben bloemen neergelegd aan de woning van de kleuter.

Fiets van vermiste vrouw (25) gevonden bij sluis, duiker gaat opnieuw het water in

‘Ik vond anale seks niet fijn, maar mijn man wil het vaker doen’ Wat nu?