in

Agent (50) die zijn vrouw (31) ombracht lag in scheiding

Een 50-jarige politieman uit Doetinchem is zondagavond dood gevonden in een woning aan de Wheme in Winterswijk. In de woning lag ook het lichaam van een vrouw van 31 jaar, eveneens afkomstig uit Doetinchem.

Volgens berichten in de Gelderlander suggereren sommige bronnen dat de man zowel zichzelf als de vrouw van het leven heeft beroofd. Echter, de politie heeft deze informatie nog niet bevestigd en benadrukt dat het onderzoek nog in volle gang is. Er is in elk geval geen dienstwapen gebruikt.

Lees ook
38.000 Euro boete na slopen flitspaal: Nederlanders pikken dure leven niet meer..

De politie heeft gespecialiseerde teams ingezet om de situatie te onderzoeken en heeft verschillende mogelijke scenario’s in overweging genomen, hoewel ze op dit moment geen verdere details delen.

De 50-jarige man en 31-jarige vrouw zouden voorheen een stel hebben gevormd, maar zich recentelijk in een scheiding bevonden. De vrouw was onlangs naar Winterswijk verhuisd, terwijl de man nog steeds regelmatig haar woning bezocht.

Een getuige heeft gemeld dat de bewuste zondagochtend de man zijn auto ‘asociaal geparkeerd’ zou hebben en de vrouw liep richting de Markt. Daarna hield de man haar tegen en keerden ze samen terug naar de woning, waarna ze niet meer gezien zijn.

Lees ook
In water gevonden Barbara Duijts (42) slachtoffer van misdrijf

Buurtbewoners hebben eerder geschreeuw gehoord vanuit de woning, en dit zou ook op de bewuste zondag hebben plaatsgevonden. Een omwonende heeft de politie gebeld nadat er geluiden werden gehoord, maar helaas kon niet worden voorkomen dat het tragische incident zich voordeed.

Burgemeester Joris Bengevoord van Winterswijk heeft zijn schok en medeleven uitgesproken via sociale media en verklaarde: “Ik ben geschrokken van de verschrikkelijke gebeurtenissen in Winterswijk gisteravond. Mijn gedachten zijn bij alle nabestaanden en betrokkenen.”

Neef Ridouan T. ‘liet politie zakken afval en stront opruimen’

Man gooit kat van balkon bij woningbrand en slaat brandweerman