in

Aap steelt fruit en wordt wreed gestraft

Het lijkt erop dat er geen dag voorbij gaat zonder te lezen over dieren die in ergens ter wereld lijden. Helaas zijn er tal van boosaardige mensen die nul grenzen lijken te hebben op het gebied van dierenmishandeling.

Zo verschrikkelijk als deze dingen kunnen zijn, het is belangrijk om ze te erkennen en collectief iets te doen tegen deze problemen.

Hier is een voorbeeld uit India, waar een aap vorig jaar een markt bezocht. De aap zorgde voor wat problemen door stiekem voedsel te stelen (een aap gaat natuurlijk niet betalen). Volgens het AFP, werd hij in 6 maanden bekend om zijn onheilspellende gedrag vanwege zijn vele uitstapjes naar de markt. Maar ongeacht hoe ondeugend hij misschien was geweest, niets rechtvaardigt de behandeling die hij vervolgens kreeg.

Lees ook
Maak kennis met Kelly, één van de knapste verpleegsters ter wereld (foto’s)

Op een dag werd hij gevangen met vruchten van een verkoper. In plaats van dat de mensen een beetje meer begrip hadden om het vreedzaam op te lossen, werd de aap verschrikkelijk gestraft.

Hij werd gevangen door een menigte en zijn armen en voeten werden vastgebonden met strakke nylon touwen.

Het AFP meldt dat de arme aap middelpunt werd in een spektakel waar de menigte hem pestte en toejuichte terwijl hij daar zat.

Lees ook
Tweede kind waarschijnlijk grotere kans om crimineel te worden

Verschillende mensen konden beelden van het incident laten zien – en zo laat de wereld zien dat dierenwreedheid nog steeds overal bestaat.

Niemand werd gestraft voor het mishandelen van de aap.

Op een gegeven moment liep een persoon langs en gaf met opzet de aap een trap tegen zijn voorhoofd om hem te verwonden. Toen ze de touwen definitief verwijderden, werd hij in een kooi gezet.

De autoriteiten uit de stad waar het incident plaatsvond, een stad ten noorden van Mumbai, India, beweerden dat de aap later was vrijgelaten, schrijft de Daily Mail.

Dieren mogen nooit mishandeld worden! Wilde dieren proberen te overleven, net als wij.

Deel als je het ermee eens bent dat mensen alle dieren op deze planeet beter moeten behandelen!

Peuter gedood door suïcidale man die van een gebouw sprong en bovenop hem belandde.

Nel (90) is eenzaam: ”Ik hoop elke dag dat er iemand langskomt”