in

8 jaar na de dramatische bevalling van een achtling: dit is Natalie en haar familie nu

Geloof het of niet, maar er zijn acht jaar voorbijgegaan sinds Natalie Suleman, oftewel “Octomom,” beviel van haar historische achtling.

Het was historisch vanwege verschillende redenen, bijvoorbeeld het feit dat het de eerste keer in de geschiedenis van de Verenigde Staten was dat een vrouw beviel van een achtling.

De geboorte zorgde voor een enorme mediastorm, en er werd veel over de familie geschreven.

In één nacht werd moeder Natalie, die destijds ´Nadya´ werd genoemd, een beroemdheid. Ze werd zelfs het middelpunt van een ethisch debat over vruchtbaarheid.

Bedenk daarnaast dat ze al een familie van zes had, dus uiteindelijk had ze een familie met 14 kinderen!

De financiële last van het hebben van 14 kinderen was immens en Natalie kreeg steun van de overheid om te overleven. Maar dat geld was niet genoeg.

Lees ook
Vrienden uitschelden zorgt voor een hechtere band, aldus de wetenschap

Natalie moest drastische maatregelen nemen om te overleven, en ze begon te strippen en ging de p*rno-industrie in.

Op een dag zag Natalie een van haar dochters spelen in een van haar ´werk´-outfits – en ze besloot haar leven om te gooien.

De familie vandaag
Nadat ze een tijd had gewerkt in de porno-industrie, keerde Natalie terug naar haar vorige carrière in familietherapie.

Haar jongste kinderen – Noah, Maliyah, Isaiah, Nariyah, Jonah, Makai, Josiah en Jeremiah — zijn nu volgens Natalie allemaal gezond en wel. Ze zijn vegetarisch en hebben een actieve levensstijl.

Elke morgen brengt Natalie haar kinderen naar vier verschillende scholen, vanwege hun verschillende leeftijden en behoeftes. En ik dacht dat ik het ´s ochtends druk had!

De waarheid achter haar zwangerschap
Zoals hierboven genoemd, werd Natalie zwanger door vitrofertilisatie. Haar vruchtbaarheidsspecialist, de nu beroemde Dr. Michael Kamrava, begon in 1997 met het behandelen van Natalie en had ook haar eerdere zwangerschappen behandeld.

Tijdens het fertilisatieproces, had Natalie 43 embryo´s bevroren in het pand van Dr. Kamrava. In 2007, toen ze er klaar voor was om weer zwanger te worden, kreeg ze geen 2 of 3 eieren geïmplementeerd, zoals werd aanbevolen, maar werden er 12 gebruikt.

Lees ook
Papa krijgt 6 jaar cel: “Hij misbruikte zijn eigen baby tijdens verversen pamper”

Niet geheel onverwachts besloot de Medische Raad van Californië dat Dr. Kamrava de ethische grenzen had overschreden met zijn daden en trok de medische licentie van de dokter in 2011 in.

Er werden vraagtekens bij Natalie gezet en er werd kritiek geuit, en velen vonden dat ze gek was dat ze zoveel kinderen had.

Maar ondanks de controverse, zeggen vrienden en bekenden dat ze een goed mens is.

¨Haar leven lang kon ze niet wachten om moeder te worden. Dat was haar doel,¨ vertelde Natalie´s vriendin Allison Frickert in 2009 aan de New York Post.

En vandaag de dag ziet het eruit alsof de kinderen van Natalie allemaal gelukkig zijn.

Ondanks de kritiek en het feit dat mensen haar verschrikkelijke dingen hebben gezegd, toont Natalie dat ze voor haar kinderen kan zorgen en dat ze het goed doen – en dat blijft het belangrijkste!

We wensen Natalie al het beste toe in de toekomst!

Like en deel als je ook vindt dat je vrienden deze bijzondere familie moeten leren kennen!

Naakte man springt op spoor om telefoon te zoeken en legt treinverkeer plat

Bruid stuurt overlever van kanker van bruidsfeest omdat ze ‘niemand met een kaal hoofd op de foto wilde’