in

4-jarig jongetje overlijdt nadat betonnen pilaar tijdens het spelen op hem valt – rust zacht

Er zijn dingen in het leven waar niemand van ons zich ooit op kan voorbereiden. Hoewel het ervaringen zijn die deel uitmaken van het mysterie van het leven, staan we er altijd machteloos tegenover.

Dit is het gevoel dat Engelse ouders uit Hanbury, Worcestershire, gevoeld moeten hebben toen hun kleine jongen, Leopold Mercer, op slag gedood werd toen hij aan een ijzeren hek schommelde.

Hij was net begonnen met school
Kleine Leopold was net met school begonnen, enkele weken voor het tragische ongeluk. Zijn moeder, Eva Frickel, die samen met haar man universiteitsprofessor is, vertelde de Daily Mail dat ”Leopold nog maar een paar weken op school zat en een vrolijk, uitgaand jongetje was. Op de oprit staat een rij pilaren in een halve cirkel en aan één pilaar is een tuinpoort bevestigd.”

Leopold was na de voetbaltraining op weg naar huis met een vriendje. Nadat ze uit de auto waren gestapt, liepen ze naar het ijzeren hek op de oprit om te schommelen.

Dr. Frickel vertelt over deze tragische momenten: “De jongens stapten uit de auto en gingen spelen. Ik had net de auto op het gras gezet toen ik het andere kind ‘Leo’ hoorde schreeuwen en aan het geluid te horen wist ik dat er iets mis was.”

Lees ook
Grace uit Peaky Blinders plaatst foto’s zonder kleren op Instagram

De impact en de mislukte reanimatie
Precies om 11.48 uur gebeurde het ondenkbare: een betonnen pilaar stortte in op het hoofd van het kind.

Een post-mortem onderzoek wees uit dat Leopold was overleden aan een traumatisch letsel aan zijn hoofd en nek, volgens Dr. Bamber, de patholoog die toezicht hield op het post-mortem onderzoek.

Eva Frickel herinnert zich die tragische dag en zei: “Ik rende en zag hem liggen onder de pilaar. Deze was zo zwaar dat ik hem niet kon verplaatsen.

Zij zag hoe Jason Mercer, de vader van Leopold het huis uit rende en worstelde om de pilaar van zijn zoon af te tillen en daarna begon te reanimeren terwijl zij om hulp belde.

“Het duurde niet lang voordat ik een helikopter en sirenes hoorde, maar vanaf dat moment is alles nogal wazig,” zei ze tijdens de hoorzitting op 1 december.

Na 42 minuten reanimatie haalde Leopold het niet en werd dood verklaard.

De doodsoorzaak
Dr Christopher Hamilton, een arts van de Midlands Air Ambulance, zei: “Leopold lag op het pad naast een omgevallen stenen pilaar en een metalen hek. Paramedici zeiden dat Leo niet reageerde toen ze aankwamen.”

Lees ook
Poepmessen bestaan tegenwoordig en blijkbaar hebben meer gezinnen het dan je denkt

Het kind dat bij Leopold was, raakte lichtgewond.

De politie van West Mercia verrichtte een onderzoek en vond niets vreemds. “Naar hun mening leek het een tragisch ongeval”, zei lijkschouwer David Reid.

Volgens berichten in de DailyMail bevestigde Dr. Reid nadat het onderzoek was beeïndigd dat de dood door een ongeval was veroorzaakt: “Leopold liep een fatale verwonding op aan zijn hoofd en nek toen een stenen hekpilaar op hem viel terwijl hij aan het spelen was. Hij overleed aan de verwondingen die hij ter plaatse opliep. Zijn dood was te wijten aan een onnatuurlijke gebeurtenis van het instorten van een stenen pilaar.”

Deze plotselinge en verwoestende tragedie zal voor altijd een stempel drukken op het leven van degenen die kleine Leo kenden.

De moeder verklaarde onlangs op Twitter: “Ik ben nog steeds een wetenschapper in mijn hoofd, maar mijn hart is voor altijd gebroken. De pijn om het verlies van een kind neemt een permanente plaats in je leven in. Ik weet nog steeds niet hoe het mijn wetenschappelijk parcours zal beïnvloeden.

Dit verhaal heeft echt ons hart gebroken. Wij willen al onze steun en gedachten naar Leo’s familie sturen, mogen jullie troost vinden in deze moeilijke tijd!

Rust in vrede, kleine engel!

Man kan als uil hoofd 180 graden draaien (VIDEO)

Man probeert zoontje 10 dood te rijden